Alminazli Kızlar bim bezi kullaniyoduk ama artık kullanmak istemiyorum 3 ay önce 28 liraya aldığım bez 37 lira olmuş slppy kilot beze gecmek istiyorum slppy kilt bezinde birsürü çeşidi var sizler hangi marka kac aya kac numara bebeh bezi kullanıyorsunuz
Sugul Alminazli sleepy natural külot bezin lastikleri cok dar karnını cok sıkıyor ama normal cırt cırtli bezini kullaniyoruz ondan memnunum tasma felan olmuyor
17062019 Alminazli Ben bimin bezini kullanıyordum 6 numarası resmen toki çekilişi gibi stoklara konulduğu için yani, 6 ayda 1 defa getiriyorlar yetişen alıyor. Onun için Şok marketin bezine geçtim. Babyland. Hem bimin bezinden daha yumuşak ve ince.
Deletedmom0099 elimde vardı bitirene kadar canım cıktı. bedeni büyük ama beli çok dar, önde toplanıp duruyo, yanlardan taşırdı falan gerçekten zor bitirdim
Melisbugi Deletedmom0099 aynen benimde hala bar kızımın altını açtıktan sonra yırtıp koyuyorum yanlış sipariş vermişim netten 3 numara çok sıkıyor ve iz içinde kaldı kızım asla kullanmam
cinara o ne bezler ya ben hayatta kullanmam ya molfix yada prima en guzeli prima a 101 de 62 li 5 numara 85 tl olmus bide primanin gunluk rahatlik var onuda trendyoldan aliyorum 84 tanesi 89 tl