efsun0_0 Bu ay beni aşırı yoruyor emerek uyuyan bi bebeğim var gündüzde sık emer kısa uykuları var ama bu zamana kadar gece rahattım gece sadece 1 en fazla 2 kez uyanırdı şimdi sürekli uyanıyor bu dönemde kalıcı oluyormuş nasıl düzenleriz napmalıyız
Elif2409 efsun0_0 benim bebeğimde 6 aylık gece az uyanirdi şu iki gündür belki 10 sefer uyanıyor çıldıracam artık bilgim yok ama üstte kalsın bende şurada bekliyeyim 🤲👀
bereno efsun0_0 benim bebegimde 3 ay 25 gunluk eskiden 6-7 saat kesintisiz uyurdu suanda cok sık uyaniyor ve uyandiginda da geri uyutmasi cok zor oluyor :/
1lina1anne efsun0_0 ahh ahh suan bunu yaziyprsunuz ya ilerde guluceksiniz bu yazdiginiza buyudukce uyku gpremiyceksin uyumuyolar ve kalkip oyun istiyolar o gecenin korunde hemde ozaman napicaksiniz ki simdi 4 aylik durdugu yerde duruyo
bozobeydrk efsun0_0 atakta çok düzeleceğini sanmıyorum. Atak sonrasında belki bir düzen oluşturabilirsiniz. Bizim hala düzenimiz yok 4. Ay atağından yeni çıktık diş başladı😄
Miraycicek bereno aynı durumdayız 3 ay 23 günlüğüz 1 kere kalkarken çok sık kalkıyor ve kucakta dalıyor yatağa koyunca uyanıyor mahvoldum kaç gündür
ekincanim05 Biz de 5 aylıgız aynı durumdayız. Galiba dişten dolayı böyle😔 bugün bes oldu 1 aydır aynı durumdayız umarım bu ay kolay geçer 🤲🏻