Burculiceee Melikeeeecansuu canım hurma bulgur bol bol su üzüm ceviz sütü yağlandırır tarhana boza yeşil soğan rezene çayı kompostu süt yapar
Yorgunanne07 Melikeeeecansuu bana ayva tatlısı aşırı yapmisdi ama uykuda önemli tabi kuzum ayva tatlısını dene bi sen
Ayazege06 Melikeeeecansuu Kayısı ve üzüm kompostosu şekerli seviyorum ben damak tadiniza göre ayarlayıp kaynatin bol bol için çok faydası oluyor sütlü tatlılar yiyin rezene çayı için en önemlisi bolll bolll su için bulgur pilavi ispanak,helva yiyin dereotu maydonoz bunlar süt yapar
Browni_61 Melikeeeecansuu kayisi süt yapr ama çok gaz yapar nekdrlik bebginz?Bulgur sut yapr gazda yapr bol yesillik yiyin ispank faln bazi balik türleride hamsi mesela sütte yaor sutun kalitesinide artirir ama balik sezonu bitti malesef yesillk faln yemeye calisn sürekli.Özellikle suyu bol için
Melikeeeecansuu Burculiceee ama yaglanma yaparsa sutte bebegın karacıgerlerını yaglanırmıs ıyle soyledı arkadasım😔
Burculiceee Melikeeeecansuu anne sütünün zarar vereceğini sanmıyorum aşırı tüketme kontrollü tüket bebeğinin kilo alımı iyi olur böylelikle
Tokgozss @Melikeeeecansuu Su, uyku, düzenli emzirme. Kayısı, hurma, incir, dereotu, kimyon, marul. Aktardan anne sütü arttıran çaylar. İlk 3 saydıklarım hepsinden önemli su su su uyku emzir 👩🍼
Browni_61 Melikeeeecansuu Çok küçük dha gaz yapan şeylerden bi süre uzak durun bol bol su tüketin funde en az 2 litre faln yesillik falnda bol tüketin onlrda yapiyo ama en etkili su süt yapiyo.
D-G-Damla55 Melikeeeecansuu ben de herseyimin yiyorum ama süt azalıyor sol göğüs köreldi gibi canım sıkılıyor. Uyku da uyanıyorum çünkü çocuk durmuyor yanımda bakacak kimsem yok Allah’a yalvarıyorum
Nisacix D-G-Damla55 herseyi yapıyorsanız arada ilik duş alın ve göğsünüze masaj yapın veya makineyle sağmaya çalışın belki bebeğiniz tam emmiyordur o yüzden süt kanallarınız uyarılmıyordur. Uyarın süt kanallarını
D-G-Damla55 Zeynommm canım bebeğim bir aylık çenesi kuvvetli değil memeni çekemiyor diyorlar ama parmağımı çok güzel ısırıp emiyor. Gerçekten çok bunaldım uykusuzluk bebeğim çok zor durumdayım allahım sesimizi duysun