Bir_anneadayi1 Kızlar hamilelikte yapıp ,doğumdan sonra yapamadığıniz şeyler var mı ? Ben basliyalim Mesela ben hamilelikte giydiğim,yediğim,dinlediğim şarkıları ,doğumdan sonra yaptığım zaman midem bulaniyor niye bilmiyorum ama 😂😂😂
Morfrenk Bir_anneadayi1 hiç anlamadığım bir şekilde hani şu demire falan tırnak sürtünce dişleri kamaşır ya kimilerinin, bende hiç öyle bir şey yoktu. Taa ki sezeryan sırasında spinal olmuştum ayıktım, oradaki alet seslerinden sonra muşamba, demir, cam neye sürtersem içim geçiyor. 40ım çıkana kadar rüyamda bile o sesleri gördüm. Ne manyak bir şey bu ne alaka ya😂
1mom1baby Bir_anneadayi1 dogurdugumdan beri yumurta yiyemiyorum önceden çok yerdim severdim bebe doğdu bana tiksinme geldi Allah human yazmasin kokusuna goruntusune dayanamıyorum çocuk yerken nefesimi tutuyorum 3 yıl oldu geçmedi bide eskiden adet ağrısı yasamazdim şişkinlik olmazdı doğumdan sonra bu da değişti hepsi ağrılı bitene kadarda hamile gibi karnım oluyor
Mircet Bir_anneadayi1 hiç bir kelimeye takılmam ama bunu görmezden gelemiyorum çünkü etrafımda ki herkes eylence diye yazıldığını zannediyor 😂 benim doğumdan sonra fobim oldu bingo mutlu yuvam yüzey temizleyicisine 😂 hala kusuyorum
boncukhaniminannesi Bir_anneadayi1 hamile iken anneme gidince bir seksen uzanirdim şimdi bulaşıkçı oldum 😂
Dygosmn1 Bir_anneadayi1 asiri su icerdim normal dogum 15 saate yakin sürdu suya hasret girdim doguma . allah rizasi icin bi damla su dedim vermediler. sonrada sudan tiksindim ☹