pikacuu Oğlum bugün ilk adımlarını attı. Nasıl güzel bir duyguymuş bu 🥰❤️ Alahım bugünleri de gösterdi ya şükürler olsun. Resmen gözümün önünde büyüyor yeni şeyler öğreniyor kuzum 🥰❤️ Darısı yürümeye çabalayan annelerin bebişlerine inşallah 🙏
tmmzysf20 pikacuu pikacuu hayırlısı olsun cnm darısı bizim basımıza bnm oglumda koltuk kenarlarında gidiyor ne zmn yurur bkalım merakla bklyrz 😊 herzamn ayagı yere saglam baasın inşallah rabbim evlatlarımızın en gğzel gunlerine bizleri şahit etsin hayırlı ömürler versin İnşaAllah 😊🤲🥰
pikacuu tmmzysf20 Ayy ne güzel dileklerde bulunmuşsun cnm çok sağol amin cümlemizin inşallah 🙏 🥰 koltuklara dayanıp yürüyorsa yakındır tek başına yürümesi. Önce tek durmayı öğrenecek annesi sonra adım atmayı öğrenecek sizde yakınında durursanız sizden güç alır korkmaz böylelikle. Sürekli alıştırmalarını yaptık babasıyla o da heveslendi bir anda yürüdü. Nasıl mutlu oldum anlatamam 🤭🥰🙏❤️
tmmzysf20 pikacuu korkuyor salıyorum ellerimi hemen yapısyor ustume zamanla alışcak saglıklı olsunlarda gec yurusede olur bnde mutlu oldum bebeginizin yurumesine MaşaAllah subhanAllah ona 🐥🌹❣️
pikacuu muhammed_eminin_annesii Teşekkürler 🤗 🥰 🙏 darısı başınıza bizde 11 aylığız ve başladık adım atmalara çok şükür 🙏 sizinki de yakındır sürekli yürütün kendi başına durmasını sağlayın sonrası geliyor zaten. Öyle tatlı oluyorlar ki 🤩❤️
muhammed_eminin_annesii pikacuu bizde 10 ay 5 gün olduk korkuyo bi yerlerden tutunup kalkiyo yaşına kadar yürüse bari