Zeynepugur 2 aylık aşısı için hastane 10 gün sonraya gün verdi 2. Ayını doldurduktan 10 gün sonra yaptırıcam aşıların açılma günleri varmış. Aranızda gününden sonra yaptıran var mı? Bir sakınca olur mu acaba? Birde rotoyı da aynı gün mü yaptırdınız?
Melike67mlk Zeynepugur benimde öyle oldu ama ben rotoyu oğlum 3 ay 5 günlükdü yaptırdım 2 dozunuda 5 ay 7 günlükdü yaptırdığı da doktorum böylesi daha etkili dedi
edyr Zeynepugur Biz de bayram araya girince 1 hafta sonra yaptırdık. Doktor 1 ay süresi var demişti. Rotavirüs aşısını da aynı gün yaptırdık. O gün biraz huzursuzluk ve hafif ateş oldu. Sabaha toparladı.
Yusufali06 Zeynepugur 2 ay 10 günlükken yaptırdım daha dün sabah. Şuana kadar Bi sıkıntı olmadı. Bu ilaçlar günlük ve haftada 1 gün geliyor sanırım bizede sadece perşembe günleri yapılıyor dediler. Ayrıca Rota aşısını 3.ay yapalım hepsi Bi anda yormasın bebişi dedi hemşire.
Zeynepugur Melike67mlk bende aynı gün yaptırmak hiç istemiyorum en azından 1 hafta geçsin üstünden diyorum. 10 gün sonraya verdiler ya çok geç gibi gelmişti demek sizinde öyle oldu
Melike67mlk Zeynepugur ben oğluma rotoyu olmadan 1 kaşıkdan yarım ağrı kesici porol verim öyle çok ateşlenmesi de olmadı çok şükür
Angel35 Zeynepugur 1 çay kaşığı calpol verdim ben ateş olunca 4-6 saat arayla verebilirsin demişti doktorum 2 kere verdim bir daha çıkmadı
Garzenia Bugün 2.ay aşılarını yaptırdık bebeğimin ateşi 37.8e çıktı. Doktor 1 çay kaşığı calpol ver dedi ama içirdikten sonra daha da arttı inşallah çok çıkmaz. Birde bugün ebe ateş yapmaz bu aşılar diyordu.😒
Zeynepugur Yusufali06 çok mantıklı söylemiş ya bende rotayı 3. Ayında yaptırma kararı aldım çok agır gelir gibime geliyor