Tuba kızlar bebeğim hep yatarak emzirilmek istiyor. Kucağımda emzirmek istediğimde hep memeyi ağzından atıyor kafasını çeviriyor ve bağırıyor. şuan oğlum iki aylık ve haziranda uçak yolculuğu yapacağım 4 saat sürecek. O zamana kadar nasıl kucakta emzirmeye alıştırabilirim veya sebebi nedir sizce kucakta emmek istememesi? hazirana kadar alıştırmam gerek ki uçakta emzirebileyim🙄
Sltn Tuba Tenten é teması artirin bağırıp kafasını geriye atması meme reddi gibi duruyor ama en azından tek poziyonda olsa alıyormuş bu iyi birşey 😊 o zamana kadar yavaş yavaş egiminizi mi artırsaniz.mesela hergün bir oncekine göre diklesseniz yavaş yavaş
Lliya Tuba sanırım meme reddi var yatarak emdiğine şükredin bu durumda 🙈 Yalnız kucaktayken kulağı boynu falan ağrıyorsada istemiyor olabilir kucağınzdayken ayakta gezerek alıştırabilirisniz belki bi kaç kez sonrasında durabilir
Tuba Sltn bende meme reddi diye düsündüm ama yatarken baya uzun uzun emiyor hatta bazen uyuyor ben memeyi cekmek istiyorum agzindan birakmiyor🙄 tentene temasi arttirmayi bir deneyim cok tesekkür ederim
Sltn Tuba yani sizi uzmemek için meme reddi deyip dememe arasında kaldim😊 o zaman tentene temas duşta emzirme ve gak meme guk meme yapin.kucak dolaşarak emzirme de deneyebilrisiniz.duşta emzirme baya etkili sanırım emzirme sanatı grubunda emzirme danışmanları çok fazla öneriyor genelde ise yariyor😊
Tuba Sltn yok neden üzüleyim ki, ben sebebini arayip ona göre zaten adim atmaya calisiyorum 🤔 dusta emzirmek nasil oluyor? ilk kez duyuyorum da😊
Sltn Tuba duşta suyu açıp emziriyorlar ben denemedim ama internetten bir bakın isterseniz😊 ben pozisyon degsitrmsitim memeyi tutmamisti
Tuba killmesarah her iki memedede yapiyor ama🙄 hani bi tanesinde yapsa anlarimda. bide yatarkende kulaginin üstünde yatiyor orda emiyor🤷🏽♀️
Deletedmom381 Tuba biberon alın o yatar pozisyondayken sagdiginiz sütü verin. Birkaç gün önceden alıştırın biberona
Tuba Deletedmom381 biberonu bi kac kez denedim vermeye fakat istemedi. bi kac marka da denedim. sali günü ebemiz gelecek ziyarete bakalim o ne önerecek🤔