NaimeYilmaz Merhaba, Artık havlulara sığmıyor minnaklar malum 🙆♀️ Ayaklandığı içinde bornozun zamanı diye düşünüyorum. Beyaz uzun yumoş yumoş bornoz arıyorum. Kullanıp memnun kaldığınız markaları veya sayfaları paylaşır mısınız? Teşekkürler 🥰
KuzeyiinAnnesii NaimeYilmaz ben özdileğin bornozunu almışdım canım onun havlu ve bornozları çok kaliteli oluyor
Sibellaa NaimeYilmaz aziz bebenin ürünlerini kullanın derim. Doğduğundan beri havlusunu kullanıyorum 5 ay oldu hala yumuşacık. Başka bi havlu kullandım tüyleri çıktı hemen kaskatı oldu. Bornozu da vardır mutlaka ama ben havlusundan memnunum.
Reckless NaimeYilmaz ben bornoz kullanmıyorum almıştım n11den bi tane ama bornozu giydirene kadar üşüyor o yüzden yumuşak normal büyük banyo havlusu kullanıyorum 😊
Tospagam Bende şurada durayım bizim de ihtiyacımız var aslında internette müslin den panço gördüm almayı düşündüm ama daha çok yazlık gibi
NaimeYilmaz KuzeyiinAnnesii Heraninannesi Orda gördüm geçende askıda vardı açıkta diye almak istemedim ama ayrı set var mı diyede sormamıştım bakayım bir netten teşekkürler
hazalsengun Heraninannesi Merhaba Yamuna korseniz hala satılık mı? Google dan buldum sizi ama o postu bulamadığım için buraya yazıyorum.
Lidya Pierre cardin den çok memnunum internetten almıştım içinde bornozu, baş havlusu ve ilaveten vücut havlusu var👌