Nejla32 Havalar sıcak hergün duş aldırmama rağmen oğlum sürekli kaşınıyor kafasını ve kulaklarını özellikle sürekli huysuz burada 6aylık olduk sizdede böylesini yaşayan anneler varmı yardım lütfen
Mom544154 Nejla32 hergün mi şampuanlıyorsunuz oda kurutabilir saç derisini kaşınıyordur o yüzden.2 3 günde bi şampuanlamak gerekiyormuş
Miray-2020 Nejla32 benim kızımda aynı şekilde kafasını yara yapacak kadar çok kaşıyordu doktor kontrolümüzde şampuan alerji yapmış sampuanini değiştir dedi mustela önerdi aldım o gün bugündür rahatladık çok şükür kaşıntısı yok.
TurkerNoyan Nejla32 diştir o annesi. Kulak kaşınır kulak çevresi saçlar çekilir el ağza gider salya akar huysuz olur
Gizemonerr Nejla32 aynısı benim kızımda da var. Kulak kafa göz çok kaşınıyor. Doktora gittiğimizde sormuştum dişler geldi geliyor normal kaşınması dedi. Şampuan vs. onlarla alakası yok bu kaşınmanın.
Nejla32 TurkerNoyan evet aynı söyledikleriniz gibi dişten dolayımı ozaman daha hiç dişimiz yok henüz belli bile değil diş yerleri