Fatmallper1 Sonuçta sütle vermiyorsun canım neden gaz yapsın ben zannetmiyorum tabii yine de bi dene mesela bi iki gün verme anlarsın zaten. 1 yaşında şuana kadar yaşamadım bir sorun
Guzelbebekanne Fatmallper1 oyle yapcam saol cnm postu yanıtlayanlar tam sinir krizlik insanlar doktorum uygun gordu verdim cicibebe yok niye veriyosun cicibebe doktordan iyi biliyolar masallah tekrar saol
Cns_28 Guzelbebekanne çok teşekkür ederim bebeğime yeni ek gıdaya geçtiği dönemde neden cicibebe vermeyeceğimi bilecek kadar bilgiliyim. sizede şu elimizde bulunan interneti verimli kullanmanızı tavsiye ederim 🙏🏻🌸
Tosbigim2020 Guzelbebekanne Her kes doktor olmuş.. tabii ki bebeğiniz için her şeyin en doğrusunu annesi bilecek. Her kes yazıyor sağlıksız pes falan.. siz ve doktorunuz en doğrusunu bilir. Zaten organik temiz olan ne kaldı ki. Tohumlarda bile hormon oluyor artık. Gaz meselesine gelince ise gaza ne kadar dikkat edersen o kada oluyor ya.benim kızım rahat emekledikten sonra gaz sorunu gitti. Merak etmeyin geçer o da. Sevgiler 🥰
Guzelbebekanne Tosbigim2020 cok saolun Allah razı olsun suan su posstaki tum insanların agzının payını verip oturtturmak istiyorum goren der 50 ogun cocuklarına dogal sey yediriyolar halbuki bizden beterler herkes kendi cocuguyla mesgul olsa iyi olur Allah razı iyi ve anlayışlı insanlar var oldugunu gosterdin saol
Cgnege44 Guzelbebekanne süt ve bisuru madde var içinde ağır gelir 6aylik bebeğe irmikli muhallebiler yapsanız yada evde bisküvi yapsanız
Guzelbebekanne Cgnege44 evde yapıyorum zaten irmikli meyve pureleride yapıyorum onuda dr tatdır dedi bende tatdırdım gaz oldu sizdede oluyomu diye sordum
Bebegimm1 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bir sey sormak istiyorum biz şuan tadım yapiyoruz 9.aya kadar doyumluk verilmiyormus ana öğün anne sutu ve formul mama olmaliymis peki tadimlar bittiginde günde kac kez ek gıda vericem ve ne kadar vericem istedigi kadar yemek versem sorun olur mu mesela bir kase yemesinde bir sey olur mu simdiden dusunmeye basladim beceremicem gibi ben bu ek gidayı😤
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Bebegimm1 Sanıyorum 7 ay da kahvaltı bir de çorba veriyordum bir kepçe geri kalanı anne sütüydü. Kahvaltıda bir tane haşlanmış yumurta az peynir bir tane zeytin falandı. Sonra çorba içerdi yoğurtla. Akşamda elma verirdim biraz. Sonra 8. Ayda öyle porsiyon arttırdık bir tık mesela. Ara öğün verdim. Az az sık sık kuralımız. Bir anda yüklenirsek kabız olur unutmayın. 9. Ayda baya yiyordu ama benimki köfte makarna falan. 🙈
GoGirl Guzelbebekanne yeni gectik sayilir demissin cicibebe demissin halbuki 1.5 ay once ek gidaya gecip bebek biskuvisi yapıyormuşsun yanlis anlasilmalar dogal yani.bence bir sure vermeyin rahatsiz ediyor olabilir icindeki bir sey deneyin bakalim ondan mi
Fatmallper1 Guzelbebekanne Amman salla hepsi dört dörtlük anne çünkü cici bebe vermeyince mükemmel annesin! Sen bebeğini herkesten daha iyi düşünürsün 🧡
WillyWonka Guzelbebekanne burda çok bilmiş anne cok😀biri birsey yazsın da saldirayim diye bekliyorlar.çünkü bir tek onlar araştırıp herseyin en iyisini biliyorlar 😊ben de evde yapıyorum piskevitimi ve cici Bebe diyorum buna😀Bir Allah in kulu da hazır olan mi diye sormamis başlamış yardirmaya 😂😂bildiğim kadarıyla ev yapımı cici Bebe gaz yapmaz.içine rezene katabilirsiniz yaparken
Bebegimm1 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi şu porsiyonlari nasil ayarlicam onu dusunuyorum fazla yerse kilosuna yansimasindan korkuyorum az yerse de iştahsiz olur yemek secer diye korkuyorum 🤦♀️🤦♀️
Cgnege44 Guzelbebekanne süt alerjisi yada içindeki biseye alerjisi hassaslığı olabilir buaylarda tektek yemesi gerekiyor ya muhtemelen size ağır geliyor fikrimi sorarsan 1 yaşa kadar verme yada organik olanlardan almani tavsiye ederim 1.5 yaşındayız arasıra veriyorum bende.
Esti “Dr den iyi bilemezsiniz” diye bir cumle kurcaksa insan neden burdakilere “gaz yapar mi şu olur mu” vs soru soruyor insanlar anlamam. Madem oyle doktorunuza sorun gaz yapar mi diye, burdakiler doktordan iyi bilecek degil!
Denizgozlum Guzelbebekanne insanların tek derdi yargılamak olmuş sanırım. Siz ne sormuşsunuz size ne yanıtlar gelmiş ilginç. Hazır cicibebe kullanımı evet zararlı ben de karşıyım kullanımına. Ama bu işin aslını bilmeden yargılamayı gerektirmiyor. Mesela evde kendiniz yapıyormuşsunuz olması gerektiği gibi. Ya da ek gıdaya doktorunuz erken başlatmış bir sebepten ötürü bilemeyiz. Ben de ilk 6 ay ek gıdaya geçmem diyordum ama bebeğim alerjik olduğu için doktor tedavi amaçlı 5. Ayda tadımlara başlattı. Hazır cicibebe veriyor olsaydınız bile sizi linçlemek yerine güzelce tavsiye verilebilirdi.Neyse sorunuza gelince ben daha hiç vermedim tadımları yeni yeni bitiriyoruz ama içine koyduğunuz şeylerden kaynaklı gaz yapabilir. İçeriğini gözden geçirin bence. Ya da neyle karıştırıp yediriyorsunuz ondanda olabilir
cileginannesi Bir şey sormuşsunuz ve zararlı olduğunu belirtmiş insanlar neden bu kadar kizdiniz ki , zararlı zararlıdır yani gerilmenin bi anlami yok siz yanlış birsey görseniz uyarmaz misiniz
pamuksekerinannesii Guzelbebekanne ay burda ne kasmışlar sanki çocuğa zehir vermişsin gibi 6 aylık bebeğe cici bebe mi verilir demişler bide herkes herşeyi en iyi biliyo zaten çok sinir etti buradaki yorumlar beni
Guzelbebekanne pamuksekerinannesii aynı şekilde benide herkes cocuyula ilgilense kendileride eminimki cayın icine ekmek içi dograyıp veriyorlar iki surda millete laf soylemeye calıssınlar diye bana o laflar kesmiyo hepsinin haddiden gelirim saolun anlayışlı biri daha yazdı
MasalsMommy Guzelbebekanne Cici bebe 6 aylık bebek için çok ağır canım. Benim kızım 10.5 aylık hala vermiyorum. Versem de çok nadir bir tane iki tane. Sebzelerden tadıma başlayıp meyveye doğru gitmen gerekir üç gün kuralıyla. Verme bebeğine cicibebe lütfen