Ozgeruya Kızımda coklu besin alerjisi var bilen biliyor ama görümcem bugun diyor doktoru begenmedim yanlış yönlendiriyor vs cok canımı sıkıyor kızlar ve 7. Ayda test yapıldı kafamıza göre diyet uygulamıyoruz herseye bi bilmişlik yapıyor. Detlesmek istedim
Mom070 Ozgeruya Çokta umurunuzda olmamalı bu durum bence. Konu hakkında bilgisi olmayanın fikri çok olur. Anne bebek için de zorlayıcı bir durum bu, insanlar için basit bir alerji olsa da.
Asafeymeninannesi Ozgeruya Kimseyi inandırmak zorunda değilsiniz. Tatlı bir dille alerjisi olduğunu net bir şekilde beyan edip gerisini çok bilmişliğine verin 😊
Ozgeruya Mom070 surekli ilk kizindada varmis sonra bagirsaklarda parca olup ondan kanama oldugunu öğrenmiş bana onu anlatıyor ya biz sonucta test yaptik ve yavrum duzelmeye basladi uykularimiz duzene girdi baslarda kimse cekmedigi icin sorunlari anlamiyorlar
Ozgeruya Asafeymeninannesi anlatıyorum aglama krizleri gecti uykusu düzene girdi herseyi anlatiyorum cnm orasi oyle ama iste cok uzatıyor doktor begenmedim falan diyo baska doktora gidin diyo ben memnunum diyorum🙂
Ozgeruya Haa bide gecen hafta bogaz enfeksiyonu olduk ateşimiz 38.5-39 arasi hep diyorki 38 i gormeden ates düşürücü verme antibiyotik baslama 3 gun atesi takip edip antibiyotik başlayaymışım doktor veriyor ben napayim
Ozgeruya elifhanimm benimkide inanmiyordu onu doktora götürdüm kontrolde doktordan dinlesin diye, gecenlerdede kaynatam dedi biseyi yok onum her ay kontrole gitmeyin diye
Ozgeruya Meledhem ben severim ama böyle konusunca canımı sıkıyor tamam iyilik icin diyor belki ama sonucta doktor o kadar kafa patlatmis bu is icin
DurikoMom Ozgeruya Kendisinin hangi fakülteden mezun olduğunu sorun en kötü diye düşündüğümüz doktor bile test sonuçlarıyla net bişey söylüyo beğenmediyse kendisi gitmesin o doktora 😏
AsyaninAnnesiiii Ozgeruya parasını kendimi ödüyor kaynataniz . Bu insanlar neden herşey muhalefet olmaya bayılıyor. 🤯
Ozgeruya elifhanimm yooo 10 aylik kizim biseyden haberleri yoktu ne kayinvalidem ne görümcem annem esim ben cektik hep
DurikoMom Ozgeruya Sıkma canını senin çocuğun nasıl istersen öyle bakarsın hangi doktora istersen ona götürürsün