Mihrimahimmmmmm Bılıyorm belkı kac kere acıldı bu post ama cok kararszm zorlu gectı herseym ve uykusuzluk en buyuk skntı bnm için ılerde pişman olurmuyum acaba ıkıncıyı yapmadm dıye fikirlerinize cok ıhtycm var😔
GoGirl Mihrimahimmmmmm bu herkesin hayat dinamigine gore degisen bir durum aslinda ben 4 yil sonra dogurdum Bebegime bakmak icin isten ayrildim tek buyutmek istedim kolay kolay birakmadim kimseye her yere götürdüm gezmelere gttigim yerlere park bahce doydu gezmeye tek basina ona abilik yuklemek istemedim erkenden snr okul yasi geldi simdi kucukle ayni sekil
Ask2 Mihrimahimmmmmm ilk kızım 6aylıkken hamile kaldım istemiyordum tabi süpriz olmuştu onun bebekligi hamileliği o kadar zordu ki ikincide cok zor gecti koronada oldum erken dogdu filan şimdi büyük 20aylık küçük 6.ayını doldurdu ha zor mu cok zor ama iyi ki diyorum şuan evler apartman arkadaş cevre güvensiz kardeş şart sevgi merhamet paylaşmak için önemli
Aminegokce GoGirl bende sizin gibi düşünüyorum kizim 2.5 aylık ve şimdilik düşünmüyorum 4 yaş ideal mi sizce?
Mihrimahimmmmmm GoGirl eşimde pek destekci dıyemem aklım o kdr karısıkkı vakıt gecmedende bı yanım olsun istıyo bnde küçükken kardesm olsn cok istedm mesela bugün iyikide var dedm ılerde kızımda aynı seyı ısterse ve imkanım olmazsa dıyede korkmuyo deglm
GoGirl Aminegokce evet bence ideal ne cok uzak ne cok yakin yaş araligi paylasimlari daha guzel anlamli
Aminegokce GoGirl ayy 2.5 yaşında kızım😅 sizin tam 4 yaş mı var aralarında? Baya bi kararsız kaldım geç olursa diye siz de öyle yazınca mantıklı buldum aslında. Nasip tabiki bi de
GoGirl Aminegokce yok biz de yil olarak 4 yıl ama ay olarak daha fazla biri basinda biri sonunda 5 yasa yakin😊
Tosbik1406 Ask2 kardeş şart değil kardeşi olup haberlerde görüyoruz kardeşini öldüreni bile. İsteyen tabiki yapabilir. Ama şart demeyin lütfen. Benim arkadaşım var tek çocuk çoğu kardeşi olandan daha merhametli daha paylaşımcı
Ask2 Tosbik1406 bunu cok ilerde cocuk büyüyünce anlarsınız siz bu dünyadan göçünce sırtını insan kardeşinden başka kime yaslarki arkadaşınızın cocugu tek büyüyebilmiş ama her cocuk öyle değil
Mihrimahimmmmmm Asafeymeninannesi haklısınz gec olurmu dıye dusunuyorm bazen yas geçmeden valla ılerde tek cocuk rahatlıgını goryp heptende vazgecebılırm😁
Mom0791 Mihrimahimmmmmm kızım 11 ay 25 günlük 2.ci bebegı 4 yaşına kadar düşünmüyorum o okula baslayınca benım ıcın hersey daha kolay olur dıye