metehankaya 🌸Bebeğiniz uyurken aklınız onda kalıyor mu, ya sesi gelirde duyamazsam diye mesela? 🍀Nasıl bu hissiyatı yatıştırabiliyorsunuz? 😊 🐣Telsiz öneriniz var mı, görüntülü olması daha mı iyi olur?
Mom070 metehankaya İlk zamanlar oluyordu, telsiz almak aklıma geldi ama bir türlü alamadım genelde kapısını yarı açık bırakırdım ağlarsa duyayım diye. Ama 2. Çocukta görüntülü olanı alacağım, en azından dediğiniz gibi şüphede kalmam. Marka olarak motorola çok duydum çevremde.
Epifenomen-gkc metehankaya görüntülü olan değil de sesli olanı kullanıyorum doğduğundan beri iyi ki aldım dediğim bir şey. Evimiz çok büyük, salonda otururken yatak odasındaki sesi duyamıyorum bir de ev otoban kenarı araba gürültüsü falan hak getire. Kızım uyanınca direkt telsizin ucuyla oynuyor sesi geliyor hemen gidiyorum 🤭 eşimle balkonda çay içerken dj başı kalkmak zorunda kalmıyorum büyük kolaylık
Elifinannesiii-11 metehankaya ben aventin telsizini almıştım. Memnunun hiç de aklım kalmıyor 🤣🤣hareket ettikçe de ses geliyor döndüğünü felan anlıyorum
Aysecan-987 metehankaya trendyoldan kiwi marka aldım ses var sadece memnunum kıpırdansa bile uyarı veriyor emzik düşüp kımıldıyor uyarı geliyor gidip baktığımda geri uyumuş oluyor. Hassasiyeti güzel memnun kaldım ben. 130 tl civarı idi fiyatı da
Mom070 metehankaya Şimdiden alabilirsiniz bence çok kolaylık, oturup çay içerken benim gibi 5363573 kere kalkıp bakmazsınız 😂
metehankaya Epifenomen-gkc ahahah telsizi alıp oynaması çok iyi ya😃 evet inşallah bende alacağım yoksa anksiyete başlayacak bu gidişle
Epifenomen-gkc metehankaya Alın valla, bizim bir tane görüntülü vardı telefona bağlanan özellikliydi, kedimin odasına koymuştum birkaç saatliğine dışarı çıktığımda telefondan izliyordum ne yaptığını 🤭 bozuldu görüntülü almadım bir daha da. Görüntülü almak daha iyi ama ses yeter diyorsanız işinizi görür. Weewell Ler gayet iyi. Kiwi marka da iş görür sıkıntı çekmezsiniz