Ertonunannesi Kızlar iyi akşamlar🙋🏻♀️ Hiç bebeğinizin bıngıldağı çöktümü çöktüyse nasıl bir çözüm buldunuz?
guldem34 Ertonunannesi bebeğiniz kaç aylık? Susuzluktan çöker diye biliyorum. Sık emzirin ya da biraz su verebilirsiniz.
Sln20 Ertonunannesi İshal olunca da çökebiliyor hemen toparlıyor ama. Öyle bir durum olduysa bilginiz olsun.
Ertonunannesi Bende ilk kez gördüm duydum geçen gün saçını düzeltirken fark ettim olduğundan daha çukurdu korktum nette araştırdım varmış gerçekten bıngıldak çökmesi
guldem34 Ertonunannesi vitaminlerin damlalık gibi şeyleri oluyor ya, onunla su vermeyi deneyin isterseniz. Ne kadar içerse kardır. :) her beslenme sonrası teklif edin, alışacaktır. 🥰
Ertonunannesi guldem34 dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum.Teşekkür ederim yine de vakit ayırıp yazdığınız için☺️
pandemibebegi Bizim de sık sık çökük gibi duruyor. Doktorumuz sıkıtnı olmadığını söyledi. Susuzlukla alakalı mı diye sormuştum bıngıldak susuzluktan çökene kadar daha bir çok susuzluk belirtisi görürsün. Susuzluktan çökmesi çok ileri derece bir durummuş