Bebekimbebekim Kızlar tatile nereye gidiyorsunuz ? Konaklamayı otel de mi başka bir yerde başka bir şekilde mi yapacaksınız ? Bir de Uygun fiyatlı otel öneriniz var mı ?
sarilokumumm Bebekimbebekim Balıkesir Akçay a gidicem otel istemedim 2 kuzenim orada onlar memlekette olucak ister biz yokken gelin anahtar bırakırım isterseniz biz varken dedi bayramdan sonra gidicez onlar varken
Deletedmom0099 yalovada armutlu tatil köyüne gidicez insallah uzak yola cesaretim yok 😂 5 gece 6 gün 2375 lira ödedim kahvaltı ve havuz bileti veriyorlar diğer öğünler bize ait
Mirayse Bebekimbebekim fethiyeden ev tuttuk samimi aile dostalarımızla berabet. cocuklarımzda yasıt gecenyılda aynı evi tutmustuk beraber cok keyifliydi tadına doyamadk
Zumra_ Bebekimbebekim Antalya 4 yıldızlı otel tercih ettik 10 gün sonra inşallah oradayız çok teferruat düşünmekten valiz hazırlayamıyorum ilk bebekli tatilimiz olacak 🤗
Aybukemm Bebekimbebekim Eylül 16-21 arası granada luxry okurcular a gidiyoruz Allah nasip ederse 5.500 e ayarladık granada luxry beach a gitmiştik iki sene önce çok hoşumuza gitmişti bu sene başka bir şubesine gidicez