DorukArasMomss Kızlar allah nasip ederse 1 ay sonra ek gıdaya başlayacağız kitap önerisi istiyorum sizlerden ilk nasıl başlayıp tarifleri ve nasıl ilerlemem konusunda yardım istiyorum sizler ne önerirsiniz hangi kitapları alıp memnun kaldınız acaba
Pinar_kb DorukArasMomss Bebeğimin beslenme kitabı’nı aldım. Ama sonradan anladım ki ona bile gerek yokmuş. Instgram da cok güzel sayfalar var oralardan bakıyorum 😊 zaten bir tanesini takip edince benzer sayfalar çıkıyor.
ecemm-6161 DorukArasMomss canım kitap alma instagram da ek gıdayla ilgili cok yer var ben hep onlara bakarak tarif alıyorum iyi olıyır 😊
DorukArasMomss Pinar_kb Evet bende ediyorum şuan fakat bir turlu anlayamadım bazıları ilk başta başka yöntem ile başlatıyor başkaları hayır öyle değil böyle yapacaksın diyor bende en iyi kitap alıp ona göre bilirim öğrenirim diye düşünüyorum aslında
Pinar_kb DorukArasMomss doktorunuz size bir yol gösterir. Örnek liste verir. Gerçi ben kendim çizdim yolumu biraz araştırmayla 😊
DorukArasMomss Pinar_kb Yok yani öyle değilde ilk ek gıdaya geçiş yaptığımız zaman neler olacağı neler ile başlayacağım yazıyor mu mesela
DorukArasMomss ecemm-6161 yaa bende takip ediyorum ama kararsız kaldım ilk suyu mu verilir gıdanın kendisi mi verilir hiç bilmediğim için almak istiyorum aslında
Pinar_kb DorukArasMomss dediğiniz gibi kapsamlı değil ufak tefek bilgiler. Ama bu merak ettiklerinizi internette çok kolay bulabilirsiniz Panik bende de oldu. Ama alışıyorsun
Deletedmom_56 DorukArasMomss Evet yazıyor. Tarifler var, tadımlar var. Kusacası başlangıc için kesinlikle tavsiyedir.
ecemm-6161 DorukArasMomss canım ilk gıdanın kendisi verilir 😊 sonra suları önce yoğurtla başla sonda sebzeleri sırayla pişirecek sonra meyveler vereceksin 😊