minnakanneyimben Anneler aranızda cinsiyet tahmini yapan var mı resimde 9+5 günlüktük https://ibb.co/WgXw5dC
Bireylulmeselesi02 minnakanneyimben içimden kız geçti yoksa anladığımdan değil🥰allah sağlıkla kuçağına almayı ve en önemlisi hayırlı evlat olsun inşallah 🙏
Asli777- minnakanneyimben kesesi fasülye gibi. Birde benimde oğlum var ultrason resmine çok benzettim 😄 sağlıkla doğsun bebişiniz.
minnakanneyimben Ramizeinci Ramzi teorisi varmış sanırım ordan da bi ihtimal yürütülüyordu yanlış bilmiyorsam canım kalp atışı kızımınki gibi değil daha seyrek ve yavastı
Ramizeinci minnakanneyimben hayırlısı neyse o olsun canim sağlıkla doğdun hayırlı evlat olsun inşaallah en onemlisi o
minnakanneyimben Asli777- Ay hadi bakalım inşallah Rabbim her iki meyveyi de tattırsın🙏🏻🙈teşekkür ederim kıme sorduysam kıza benzetti oğlan olursa sana mutlaka haber vericem canım🤭🤗
Asli777- minnakanneyimben aynen haber ver mutlaka bende çok isterim tabi birde kızım olsun oğlum var rabbim isteyen herkese tattırsın öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
minnakanneyimben Bireylulmeselesi02 Rabbim hayırlı evlat versin kız erkek farketmez kızı tattım erkeği de tadayım diyorum en önemlısı sağlıklı olsun🌸
Bireylulmeselesi02 minnakanneyimben Allah vergisi canım mesela rabbim bana ikisini birden verdi 🙏önemli olan sağlıklı olmaları gerisi boş ❤️