mutlukalp21 Kızlar kızım 5 aylık olacak. Baştan beri hümana rezene beslat damla dut hoşafı kayısı hoşafı vs. Düzenli kullanıyorum hergun. Artık devam etmesem sütüm gider mi yani var şuan ama bunları içmeyi ne zaman kesmeliyim
Minnossareannesi mutlukalp21 Sütün çok mu yoksa azalıyor mu? Yani şöyle özet geçeyim eskiden bunlar yokmuş nihayetinde bunlara sürekli para harcamaya gerek yok ha azalıyorsa o zaman tabi ki devam edin ama eğer sütünüz yeteri kadar varsa yine gün içinde aktardan aldığınız rezeneyi içersiniz börülce yersiniz vs vs sütünüzü ne arttırıyorsa onları tüketirsiniz ama bence gerek yok..
mutlukalp21 Minnossareannesi yani doğumdan sonra hep üstüm ıslanır gece falan taş gibi olurdu ardik yumuşak göğüslerim ama bebeğim emerken Bi karıncalanma duyuyorum sonra lıkır lıkır ses geliyor ama hiç üstüm uslanmuyor bilemedim bende bunlarsuz olmazsa diye korktum ama
mutlukalp21 zeynepduha hep duyuyordum ama boyle olduğunu düşünemedim yinede akmasa da Biraz sert olur diyordum. Artık terbiye olduğuna göre azalmaz o zaman ne kadar emerse o kadar gelir demi