Sahraligunler Merhabalar koltuk altı ateş ölçer aldım bebeklerde normal ateş kaç olmalıdır denemek amaçlı ölçmek istiyorum kendimde denedim 35.6 ama bebekler için normal değer nedir kactan sonrası ateşe giriyor şimdiden teşekkürler
GoGirl Sahraligunler benm cocuklarim 37.5 olmussa o hep yukselmistir 38 38.5 gormustur ona gore onlem alirim
Deletedmom0099 37ye kadar hatta kalın giyinmişse 37.2 bile normal sayılabilir herkesin vücut ısısı farklıdır 37.5tan sonrası ateş sayılır diye biliyorum
Sahraligunler Deletedmom0099 teşekkür ederim iki tane kollu bir tane yelek gidiyorum ev içinde Kars’ta yaşadığımız için havalar çok sıcak değil
bebegimlebuyuyorum 36.5 ve 37.5 arası normal oluyor bebeklerde ama bebekler için en doğru ölçüm popodan oluyor diye biliyorum.
Deletedmom0099 Sahraligunler evet makattan ölçüm yapılıyor onunla, ama bir kere makattan ölçerseniz bir daha koltuk altından ölçmemelisiniz hijyen açısından
Sahraligunler Deletedmom0099 Bir tane daha aldiririm o zaman biride makat için olur değil mi o şekilde
Sahraligunler GoGirl ikinci ay aşısına çok az kaldı çok tedirginim kaçı görünce calpol vereyim ilk bebek hiçbir fikrim yok
GoGirl Sahraligunler bizim sadece 2. Ay asisinda atesi oldu menenjitte bile olmadi 38 i gecince 1 cay kasigi veriyorum ben ayina hangi doz uygunsa hemsire sizi yonledirir zaten kac olursa vereceginizi vs