Nrgglr Kızlar kaydırmaz halimin ikisini yıkamaya verdim birinde sorun yok ama diğeri diken diken üstü desenleri kırışık yani nasıl anlatsam bilemedim inş beni anlamissinizdir zamanla supurdukce yatışır mi
Serap__ Nrgglr Canım bende kaydırmaz tabanlı Halı kullanıyorum evimde ama yıkamaya verilmesini pek tavsiye etmiyorlar. Ben sıcak suyun içine granül Matik döküyorum lifle siliyorum leke kalmıyor
EsraKerimm Nrgglr yani neden yıkamaya verdiniz ki evde çok kolay yıkanıyordur.ben olsam vermezdim zarar görmüş o.anlıyorum sizin ne demek istediğinizi.
Nrgglr Serap__ bnde vermeyecektim ama 2haliminda taban lekesi vardı diğerlerini dediğiniz gibi lifle sildim
Serap__ Nrgglr Altı deri tabanlı mı? Benim halıların altı deri tabanlı makineye atıyorum genelde Nrgglr Bilmiyorum ki canım 🤷
Nrgglr EsraKerimm Ama diğer halimi da verdim onda bişey yok bı bunda olmuş elimle duzeltince düzeliyor aama bu şekilde heryeri
Serap__ Nrgglr He şimdi oldu canım deri tabanli olmadığı için deforme olmuştur zamanla düzelir bence. Ama bı daha yıkamaya verme kuzu pek tavsiye etmiyorlar
Nrgglr Serap__ kuzu 2tanesini mecburiyetten verdim diğer 3tanesini lifle sildim taban lekeleri çoktu çıkmadı mecbur vermek zorunda kaldım ama diğerinde bişey yok bu halim böyle oldu