_elmaliturtam Hayırlı akşamlar. Yeni ek gıdaya geçtik. Kabak brokoli patates havuç denedik. Enginar ıspanak pazı deneyebilir miyiz acaba 6.ayimizdayiz. birde başka ne deneyebiliriz fikir verirseniz sevinirim🌼
ZBosma _elmaliturtam tamda 6 aylık kızıma neler yapayım diye araştırırken sizin yazınızı gördüm 😅 bunları verebiliyor muşuz 6. Ayda patates,havuç, tatlı patates, kabak pırasa, kapya biber, bezelye, semizotu, taze fasülye, bal kabağı
[silindi] ZBosma bizde 6 aylik oldukta bunlari nasil veriyorsunuz aceba haşlıyormusunuz semizotunu falan 😊
ZBosma [silindi] semizotunu henüz vermedim ama doktorum hepsini haşlayarak kullanmamı söylemişti verirken hatta içerisine iyice çekilmiş sinirsiz kıyma eklememi söylemişti çorba yaparken ama ben daha kıymada kullanmadım 😅 sonra hepsini ezip vermemi söyledi ben buharda haşlayıp ezip zeytinyağı ekleyip veriyorum çorbadan biraz daha katı ve pütürlü veriyorum
ZBosma _elmaliturtam bebegime_ekgida diye bir sayfada gördüm size yazmadan önce instagramdan bir bakın derim meyve sebze bakliyat o kadar güzel ay ay ayırmış ki birde tarif çok var hatta bir kaçını kaydettim bunları da yapayım diye 😅