Hlycyhn Kızlar slm ikizlerimden biri inanılmaz gaz sancısı çekiyor ilaç kullanıyorum ama yine de baş edemiyorum diğer olan bebek ise yüzünün her yerinde nokta şeklinde sivilceler oldu.Benimle aynı durumu yaşayan anneler yardımcı olur musunuz lütfen😔
Gulzar Hlycyhn Anne sütü içiyorsa yediğiniz birşey dokunmuş sivilceler alerji belirtisi yami Yemek alerjisi.. Yediklerinize dikkat edin
Umutegem Hlycyhn cnm gaz için biz metsil ve biagia kullanıyoruz . Masaj yapıyorum oğluma ben rezene içiyorum oğluma da 1 2 kaşık içiyorum çok şükür biraz olsun rahatladık biz. Kendi yemeklerine kimyon da katabilirsiniz
Esmaky Hlycyhn benmde ayni sekil yuznde hep sivilceler vrdi bugn doktra gorrtrdm sut alerjisi dedi doktorumz kotu bsy degl dedi her bebekde olyor ve geciyor krem verdi birtane 5 gun kullancam sdce
Esmaky Hlycyhn cok memnun kaldm valla hemen gecirdi cocgn yuzunu hemen yazrm adini bizm doktrmz sdce 5 gun kullncklsn dedi sende o skil kullnirsin sabahlari suruyorum ben gunde 1 kere
Esmaky Hlycyhn kremin adi lacoderm birde yannda bu sekil yaziyor eczne gostrrsn onlar veriri zaten %0,1lipokrem