Mevacanimkizim Canım anneler selamlar. 8 ay önce sezeryanla doğum yaptım doğum yaptigimdan beri sırt agrisi çekiyorum neden olmuş olabilir hangi bölüme gitmeliyim başına böyle bir şey gelen varmı gerçekten çok ağrı veriyor dayanamıyorum artık
Mom0911 Mevacanimkizim benimki daha yeni yeni geçiyor . 1 buçuk yaşına gelcek oğlum 1ay sonra. Normal doğumdu
bebegimlebuyuyorum Mevacanimkizim Bende 5 ay önce normal doğum yaptım epiduralsız belim bazen bacaklarımda ağrıyor. Normal herhalde.
pamuksekerinannesii Mevacanimkizim ah ayni bende 7 ay oldu uzanarak emziriyorum geceleri emzirmek kabus gibi sırt üstü yatarken sağa sola dönemiyorum ağrıdan
Mevacanimkizim Selinglr İlk belden yaptılar uyusmayinca genel yaptılar başım da arada oluyor ama sırtım sürekli ağrıyor
Mom0911 Mevacanimkizim anlıyorum cnm , benimde çok kötü ağrıyordu İnan ki sabahları kalkamıyordum yataktan. Eşime her akşam masaj yaptırmadan uyuyamıyordum. Masaj çok iyi geliyordu
Mevacanimkizim Mom0911 Ben kitlattiriyorum o zman geciyo sonra tekrar basliyo her akşam bende ağrı kas gevşetici krem sürüyorum kaç tane bitirdim bilmiyorum valla yok mu bunun çözümü ya