Renesmee Oğlum her gün huy değiştiriyor pilates topunu bıraktık şimdi de kucakta gezerek uyuyor illaki kucağa ek bir destek istiyor 🤦🏻♀️ henüz çok küçük 2 aylık tamam kucağımda uyutayım da en azından oturarak pış pış yapayım yok mu bunun bir kısayolu?
Vanilya Renesmee pilates topunda yatakta kucakta ayakta her yerde sallıyorum 14 aylık☹️ Keşke alıştırmasaydım kilo aldıkça daha da zor bir hal aldı
Bademll_eda_ Renesmee benim bebeğim 5aylık önce battaniyede sallandı sonra ayak şimdi kucak asla karışmıyorum nasıl istiyorsa öyle takılıyor bakalım bundan sonra nerde uyumak isteyecek 😁en sevdiğim de kucakta uyumak oldu valla uyanana kadarda bırakmıyprım mis gibi koklaya koklaya oturuyorum 🌸
KoalasMom Renesmee Düzelir diye bekledim ama gündüz uykularını hala kucakta hafif tempoda sallayarak yapıyor, 9 aylık olmak üzere 🤦♀️
Deletedmom0099 malesef benim kızımda öyleydi kucakta ayakta zıplaya zıplaya uyutuyodum büyüdükçe düzeliyorlar malesef sabretmeniz lazım
Renesmee Deletedmom0099 masum bir destek mi bilemiyorum bazen aklımdan ayakta sallamaya alıştırmak geçmiyor değil..
squirtle Renesmee ayakta sallamak beni çok zorlamıştı gece saat başı kalkıp sallanmak istiyordu ayagımdan indirince uyanıyordu
Renesmee KoalasMom aynen, bizimki de gece uykularını bu şekilde istiyor başka türlü dalamıyor 🤦🏻♀️ 1 saattir uğraşıyor neredeyse yeni uyudu
Astadavistabeybi Renesmee ilk 3 ay hala dünyaya geldiklerini idrak edemiyorlar benim kızımda kucakta uyurdu herkes alıştırma derdi alışsın derdim şuan 5 buçuk aylık kucakta uyumuyor artık
Renesmee Astadavistabeybi umarım öyle olur ya alışkanlık derinleşsin istemiyorum kollarım o kadar güçlü değil 🥲
KoalasMom Renesmee Gece Allahtan kendisi uyuyor gündüz taşımaktan kollarımda derman kalmamış oluyor gece için 😂
okuyananne222 Renesmee ben denedim 16 ay boyu bir yol bulamadım. Kucakta ve hareket hâlinde iken uyumak istiyor
Astadavistabeybi Renesmee canım kucakta uyumaz ilk 4 ay alışkanlık kazanmaz şuan en güvenli yer ona göre sizsiniz ortama alışması için zamanı var