Kbrasg Arkadaslar 2 ay 23 günlük bebeğim elleri hep yunruk acması gerekmezmıydı artık? sizlerinde böyle mi?
NefesMaviDeniz Kbrasg Bizimde ikiz bebeklerimiz var. Kızımızda var o yumruk durumu birkaç yerden araştırdım genelde aç olduklarında yumruk yaparlar diye yazıyor ama açta değil yani bende merak ediyorum sebebini :)
Nevanin_annesi Kbrasg aylik gelişimine özgü ve çok normal bir durum açlıkla ilgisi yok. Vakti gelince açacak.
Kbrasg NefesMaviDeniz Evet bende öyle okudum ama emzirince de yapıyor sütüm yetmıyor desem çişi iyi kilosu iyi dr doyuyor diyor. Sizin bebekleriniz kac aylık acaba
NefesMaviDeniz Kbrasg 2 ay 1 günlükler ve en başından beri kız bebek böyle ama erkek bebekte yok..bu arada sürekli yumruk değil tabi ama genelde yumruk yapıyor. Süt yetmede yani aç olsalar zaten uykuya geçişleri filan zor olur huysuz olup ağlarlar
Kbrasg Nevanin_annesi evet ama 3 aylık olucak yakında. Acması gerekmez mıydı artık onu merak ediyorum zaten
Nevanin_annesi Kbrasg Kbrasg çok sıkı yumruk değilse eline dokundugunuzda açıyorsa her zaman yumruk şeklinde değilse ve eline halka vs verdiğinizde tutma çabası varsa 6 aya kadar normal. 6 aydan sonra kaybolmayan yenidogan refleksi sorun olabilir.
Kbrasg NefesMaviDeniz Benim kızım da en başından beri bu şekilde genel olarak mızmız bi bebek benimki çok ağlamıyor ama genelde huysuz gazlı bir bebek🤣 bu yuzden cok anlayamıyorum
NefesMaviDeniz Kbrasg Kıyamam ben ona düzelir annesi merak etme😇 Şöyle 4-5 ayları görürsek inşallah onlarda bizlerde daha rahat olacağız diye düşünmek istiyorum😀
Kbrasg Nevanin_annesi Evet dokununca genelde açıyor çıngıraklarını faln tutmaya basladı yenı yenı kısa da olsa gelişimsel bir problem oldgunu düsünmüyorum yapması gereken herseyi yapıyor cok şukur. Tesekkürler cevabımız için😊
Kbrasg NefesMaviDeniz İnşallah canım sağlıkları yerınde olsun da istedikleri kadar mızıklansınlar bütün sabrım onun❤️
Teemo07 Kbrasg az önce annemle onu konuşuyorduk. Cimri olacak senin gibi, elleri sürekli kapalı dedi 😁 Şimdi uyuyor, uyurken sadece ellerini açıyor. Bir de keyfi yerindeyken, 2 aylık suanda. Karnı açken bebekler ellerini yumruk yaparmış, çyler derlerdi.