Ayalayay Merhaba bebeğim 5 aylık aptamil kullanmaya başladık . Ama mamayı yaptıktan sonra içinde küçük küçük beyaz minik şeyler oluyor. Tam süt gibi değil . Kullananlar yardımcı olabilir mi
esleminannesi2 Ayalayay o bende de var çok önemsemiyordum ya arada bi oluyordu ama anlamadım şimdi birde eşim Akıllı kutu değil de karton kutu almış Farkı oluyor mu sizce
MrsNur Bende aptamil kullanıyorum ve o genelde su kaynak olunca oluyor, suyu derecesi yaklaşık 40 derece olması lazım ve yaklaşık 30 saniye filan kaşıkla karıştırıyorum hiç bir şey kalmıyor, öyle deneyin bir de
isilhanim Su sıcaklığı ve çalkalama ayarını yapmanız lazım. Kaynamış su , soğuk suda 3 dakka bekletip mamayı atın , çalkalayın 10 saniye. O tortular gidiyor . Bende aptamilciyim. Aptamil prosyneo serisini kullaniyorummm
MrsNur Ayalayay ben şöyle yağıyorum parmağımı soktuğun zaman hafif yanıyorsa parmağım o şekilde, banyo suyundan biraz daha sıcak gibi düşünün
Esranur27 Bende kullanıyorum ikiz bebeklerime hiç önceden kayantilmis suyumu ısitiyorum ilk suyu koyuyorum biberine sonra mamayı kapatıp calkaliyorum ben içine azicikda şeker atıyorum içmiyorlar mamayi yoksa
Ayalayay Esranur27 benim dediğim durum var mı siz de ? Cam biberon kullanıyorum toz gibi yapışıyor hareket ettirdikçe. Ilık mı hafif sıcak mı yapıyorsunuz suyu
Esranur27 Ayalayay farketmiyor hafif sıcaksa oluyor ılık da ağlarda durmazlarsa ılık dururlarsa sıcak evet oluyor toz gibi
Ayalayay esleminannesi2 akıllı kutuda da aynısı oldu benim . Şimdi karton kutu kullanıyorum yine aynı . Mama suyu sıcaklığınız nasıl sıcak mı çok mu ılık . Suyu mu ayarlayamıyorum ben acaba
esleminannesi2 Ayalayay peki karton kutunun kullanım süresini biliyor musunuz akıllı kutu gibi mi acaba ben derece falan bilmiyorum açıkçası su çok sıcaksa biberonda biraz ılıtıp mama ekliyorum çok sıcak suya koymuyorum mamayı
Ayalayay esleminannesi2 o da aynı 1ay.ben 900 gr aldım 2 paket var içerisinde . Açtıktan sonra 1 ay içinde tüketiyorum . 10 gün anca gidiyor zaten .