Tgbalmila Herkese merhaba. Elektrikli pompa almayı düşünüyorum. Lansinoh tercihim kullananlar var mı tekli mi ikili mi daha çok verim oluyor?
calikusuu Tgbalmila Tekli kullandım, kendiliğinde çekim gücü azalmıştı. Yorumlarına bakın genel bir sorunmuş bu zaten. Avent hem ağrı yapmıyor hem çekimi iyi.
SeherRonyaMelek Tgbalmila avent kullanıyorum tekli gerçekten mükemmel. Sütüm azalmıştı düzenli sağdım çoğaldı. Çekim yaparken ağrı sızı hiç olmuyor
calikusuu cgelmas Şu anda süt sağmıyorum kızım büyüdü. Bir süre kullanınca sütü çekmiyor, süt boşalmadığı için de göğüs ağrısı oluyor. Aldığınız yere götürün teste sokuyorlar.
Tgbalmila SeherRonyaMelek benim için o da önemli sütü çoğaltması gerek bebeğim ilk etapta ışık tedavisi aldı o süreçte memeye alışamadı şimdi 22 günlük olduk ne yaptıysam almadı. Bende kesilmemesi için sağarak veriyorum. Tavsiyenizi değerlendireceğim mutlaka
SeherRonyaMelek Tgbalmila benim kullandığım bu canım https://www.google.com.tr/shopping/product/6793999752337574335?q=avent+elektrikli+süt+pompası&client=safari&channel=iphone_bm&biw=414&bih=622&prmd=sivn&sxsrf=ALeKk03svEHj8giPrDgdOCSCv0J_FeY4CQ:1622729893330&prds=epd:3817912666106061777,cdl:1,prmr:1,cs:1