Kadifemsii Guler_durna kızım 5 aylıkken desteksiz oturuyordu biz pek müdahale etmedim meraklıydı . Eğer ki bebeğiniz zaten meyilliyse 4. Aydan itibaren kısa kısa kucakta falan oturtabilirsiniz doktorumuz böyle söylemişti
merve0128 Guler_durna doktorunuz bunu söylüyor genellikle 4 bitip 5 te destekle kısa süreli oturabiliyorlar
_elmaliturtam Guler_durna benim kızım çok istekliydi 4.5aylikken kucağımda oturtuyodum gunde 5dk kadar. Şimdi 6ayligiz destekli oturuyor
birfincantuzruhu Guler_durna bu bebeğe bağlı biraz benim oğlum 2 buçuk aylıkken sinyallerini vermeye başlamıştı bende 4 aylıkken falan kucakta oturtmaya başladım 5 aylıkken tam oturuyordum şuan 6 ay 7 günlük arada yıkılsa da desteksiz oturuyor.
zhr87 Guler_durna 4 aylikken destekli oturtmaya başlayın ben oyle yaptim 6 aylik hala desteksiz oturamıyor gec kalmayin bence çünkü alışması için belli bir zaman geçmesi gerekiyor
Mlkmhrrm Guler_durna 3 aylık iken kucakta 4 ve 5.ayda destekli oturdu 6.aya girdiği günde desteksiz oturdu tabi doktorumuzun kontrolünde böyle ilerledik
Guler_durna Mlkmhrrm 4,5 aylık henüz oturma deneyimi yapmadık ama çok istekli doktorla görüşüp başlayalım bizde çok sağolun
Mlkmhrrm Guler_durna rica ederim bebeğin isteğine göre hareket etmek aslında en doğrusu bizimki de çok istekliydi doktorumuz da onay verince oturttuk