sevgi88 Tunahanmom bem 4 ayşığız yeni aşılttırdım canım ara ara öğürüyor philips avent ultra air aldık emzik
Ogulcan Tunahanmom avent emzikleri genelde hiç almayan bebekler bile alıyor canım benim oğlum direk aldı
Black8 Tunahanmom Efem123 Benim bebeğim de 1,5 ay almadı emzik. 3 çeşit emzik aldım hiçbirini kabul etmedi. Philips Avent Ultra Aır marka emzik aldım hemen tuttu.
busraasil Valla ben verdiğimde hiç reddetmeden aldı ama onu kendi isteyince yapıyor istemeyince asla zorlamadım zorlayınca hiç kabullenmiyorlar. Benimki emziksiz uyumuyo şimdi sadece karnı tokken alıyo emziği bide karnı açken asla almıyor2aylık
Tunahanmom sevgi88 ben wee baby emzik aldım onu hiç almadı öğürdü aventi aldım onuda biraz emip bırakıyor geri ağzına verince hiç almıyo
Tunahanmom Ogulcan aldım avent emzik ama işine gelince alıyor biraz emip geri bırakıyo habire ağzında tutmaya çalışıyorum
sevgi88 Tunahanmom eğer gerçekten emsin istersen istikrarlı ol canım. Benim kızım da hiç emzik almadı bende ona ısrar etmedim fakat oğlum öyle değil birde atak dönemindeyiz bütün gece meme uyuyor sabah kalktığında da haliyle kusuyor . Bi kaç gün vermemiştim bugün yine verdim öğürdü etti ama yenik düştü şimdi emzik ağzında uyuyor. En azından uykuda alması bile rahatlatacak