Papatyannesi Kızlar bebeğim 9 aylık olacak bu ara sık sık kafasını sallamaya başladı sağa sola sallıyor kendisi neyden kaynaklanıyor olabilir başına gelen var mı ?
Unknown Papatyannesi O sıralar olması lazım oğlumda sallıyordu , endişelenmiştim. 1 hafta kadar yaptı sonra unuttu. Şimdi şarkı falan duyduğunda yapıyor. Bide yok deyince yapıyor. 😂
Y0696 Papatyannesi benimki de 7.5 aylık daha öncede yapıyordu unutmuştu şimdi yine başladı birkaç haftadır yapıyor ayağımda da sallamadım hiç nedenini merak ediyorum bende unutur inşaallah
Akinbebek 1 yaşını geçtik uzun zamandır da yapıyor bir sorun oldugu için yaptıgını sanmıyorum hoşuna gidiyor sanırımm
Akinbebek Papatyannesi doktor kontrolünde söylemiştimm doktor normal demişti sonra unuttuu şu sıralar tekrar basladı . Ama sallamayla ne kadar alakası vardır bilmiyorum ben sallayarak uyutmuyorum çünkü
Papatyannesi Akinbebek ben arada ayağımda sallıyorum mesela öğlen arası eltimin kızı 4 yalında bebekliğinden beri yapmaya devam ediyor ona doktor ayakta sallamaktan kaynaklanıyor demiş o da bana sende alıştırma dedi yine de buraya sormak istedim başına gelem oldu mu diye
Papatyannesi Y0696 inşallah canım kulağı ağrıyordur diyor kaynanam elrim de ayakta sallamaktan diyor anlamadım bende