KereMini1 Merhaba anneler 19 aylik oglum kendi kendine yemiyor. Mesela poca veriyorum tost veriyorum muz veriyorum pankek vs veriyorum eline yemiyor. Ufaliyo atiyo. Ne zaman baslar kendi yemege :(( sizinkiler nsil ne zaman yedi?
nur-nr_123 KereMini1 bnm oğlum 15 aylık cnm bn ek gıda donminden beri çoğunlukla eline verdim çatalla kendi yiyor ama hemen başlamaz kendi yemeye sizde ona yemesi gerektiğini gösterin siz karşısında yiyin immmm diye ses çıkartın onun elindekini ağzına götürmesini saglayin
Unknown KereMini1 Yeni yeni mi vermeye başladınız acaba ? Blw ve geleneksel dönüşümlü gidiyoruz 6. Aydan beri. İlk zamanlar oğlumda ezip atıyordu yavaş yavaş öğrendi. Sizle beraber yemek yerken önüne koyun bakalım, size bakarak yer inşallah.
TheLatte KereMini1 22 aylik oğluma hala ben yediyorum ama bilmediği için değil yemek istemediği için ben yediyorum . Eline verince oğlumda öyle yapiyo muz haric . Siz yedirince nasil yiyor ?
Mirayse Ece-su benim ki 5e gircek bin nazla kendisi yiyor tabiki yemeyi bilmediği için değil okulda kendisi yiyor evde nazı bana 🙄
KereMini1 TheLatte ben video ile yediriyorum oyle alisti. Video olmazsa simariyo yrmiyo malesrf oyle bi cahillik ettim.
KereMini1 Dryalp cok kirlenip dagitiyolar nasil dayaniyorsuniz 😢 birazda sorun bende galiba yememesinde
Zerr KereMini1 Lütfen devam etmeyin. Kitap alın önünüze veya oyuncak hiç olmuyorsa tv ama lütfen telefon vermeyin
Ece-su Mirayse yiyenim de okula gitmiyor daha ama evde hep annesi yediriyor gerçi öyle alıştırdı çocuk ne yapsın
Dryalp KereMini1 yok benım daha küçük ama yegenlerım var oturtturdum birlikte yemeğe çalışırdım o da parça pincik ederdi sonradan alıştı bir siz verin bir ona verdirmeye çalışın bekli olur öyle kirlensin varsın onlardan değerli degil ya
Ece-su KereMini1 yok okula gitmiyor annesi kendi alıştırdı hep daha çatal tutamıyor çocuk nasıl yesin
Zera Oglum 28 aylik, her zaman kendisi yemek istedi ek gida doneminden itibaren blw ile devam ettim ve surekli beraber yedik yemegimizi. Suan cok rahat yiyor.
Aylaayla KereMini1 benim görümcemin kızı dört yaşında halen annesi yediriyor şaka gibi seninki başlar yakında merak etme oyuna çevirmiş yemek işini