Tokgozss Kızım 5 ayı doldurdu ben sağlık ocağının verdiği Demir kan damlasını değilde Ocean Microfer aldım bugün ama üzerinde 4-10 yaş arası çocuklar için uygundur yazıyor. Forumda önerdiler aslında ondan aldım kullanan bilgisi olan var mı
Elif-meva Tokgozss benim kızım 9,5 aylık ve bize doktorumuz önerdi hala kullanıyoruz. 1 yaşına kadar kullanmamızı önerdi. Bir sıkıntı yok gayet memnunum ben.
Epifenomen-gkc Tokgozss onlarda öyle yazıyor üstlerinde. Kilo başı bir damla olsrak kullanın 3 aydır kullanıyoruz
Muhasebeciana Tokgozss bize doktorumuz onerdi o sekilde aldik 4 ayliktan beri kullaniyoruz vr cokta memnunuz hic kabizlik vs birsey de yapmadi
Cookanne Cnm takviye sınıfında olduğu için öyle yazıyormuş d vitamini de öyle yazıyor zaten. Kaç damla kullan dediler
Tokgozss @Cookanne ben kendim gittim aldım bunu sağlık ocağının verdiği kan damlasını kullanıyordum kilosuna göre veriyordum. Ama bunu daha henüz kimseye sormadım bu da kiloya göre mi acaba
Tokgozss @Muhasebeciana evet bende onun için aslında kabızlık ve huysuzluk yapıyormuş diğer kan damlaları bu bitkisel diye aldım inşallah memnun kalırız
Tokgozss @Ruzgarmertmom damlacığı var üzerinde 0,5 ml yazıyor ama ayına göre mi kilosuna göre mi veriliyor damla