Ocakgunesim Kizlar bana makyaj malzemesi olarak ne önerirsiniz fazla bilgim yok markalar ve ürünler hakkında bu akşam gratise gidicez ihtiyacım var far fondöten rimel kontur falanda olabilir hangileri iyi isim ve fotoğraf atabilir misiniz. Ve kumral bi bayanım bana hangi tonlar gider makyajda
Mom084 Ocakgunesim çok önerme taraftarı değilim çünkü alerji olabilirsiniz bana x marka iyi gelirken size başka marka iyi gelebilir yine ordski kızlara söylerseniz yardımcı olurlar 💜
1mom1baby Ocakgunesim fondöten pudra rimel dipliner goldenrose kullanıyorum ruju rengi hangisinde begenirsem onu alıyorum kontür highlighter kullanmıyorum size pastel pembe şeftali tonları gider bende kumralim rujda bu renkleri kullanıyorum nadirende olsa allikta şeftali kullanıyorum
Selin39 Ocakgunesim fondoten olarak flormar kullanıyorum çok memnunum , rimel de maybeline kullanıyorum yıllardır iyiki diyorum her defasında ❤️❤️
Olric11 Ocakgunesim Fondöten _ Dior (çok yoğun özel günlerde ) Rimel _ lash sensational ve essence allık _ flormar terracotta blush size uygun olurmu bilmem
geldigelenanne PORSELEN PUDRA : farması rimel : L’Oreal Paris Kaldırma Etkili Siyah Maskara - Unlimited Mascara Siyah-black ruj : farması allık : farması :) farması ürünlerinden çok çok memnunum,arkadaşım saolsun geliş fiyatından veriyor.
Furug Ocakgunesim sana koleksiyonumu birakayim :) Loreal mascara Fondoten de yine loreal The balm ya da note eyeliner Aydinlatici thebalm Rujda likit the balm sicere ve comited Favorilerimmmmm https://ty.gl/5dvpto4ld
Katarsis Ocakgunesim çok fazla makyaj malzeme m yok ruj vs pek sevmiyorum kendimde ama geçen gün missha online gördüm aldım fondöten rimel bi de eyelinerr kullanıyorum onlar da loreal oluyor genelde