Ecm07w7 Verauygl canım bende 68 kiloydum şimdi 95 oda 2 kilo verdim doğum yaptım emzir falan filan derken çok abarttım kilo almak çok kolay ama vermek çok zor Allah yardımcımız olsun
Verauygl Ecm07w7 amin canım liste içinde çok tşk ederim. Bugüne kadar hiç diyet uygulamadım yapabilir miyim bilmiyorum 😃
Gulsen4224 2prensannesi06 ah aynı 2 ay olucak bebeğim zayıflamak istiyorum diyet felan yapıyım diyorum emzirmesem başlayacağım ama sütüme etki eder diye 😬🙄
2prensannesi06 Gulsen4224 eder eder bence biraz daha bekleyelim ek gıdaya başlayınca yapalım artık napalım 😔
Ogulcan xxxx diyet listesi verdi canım vücuttaki yağ ve kiloma göre ve bol su içtim listemin dışına çıkmadım canım
leyya_mnks Zahidmom vayyyy çok iyi nasıl bir diyet bu özelliği ne bende vermek istiyorum ama olmuyor 😢
2bebe1ana Zahidmom boyunuz kaç acaba ben 62 yım kilo almak istiyorum gören herkes ne olmuş sana diyor
Ogulcan Bayanironi canım atayım ama benim vücut yağ ve kas oranıma göre bi liste sağlık sorunlarına neden olmasın ben çünkü arkadaşımla gittim diyetisyene ikimize de farklı diyet verdi
GoGirl Tugceozefe klasik diyetlerle arada detoks yaptim instegramda nilay kececi var hikaye kisminda sabitli once 5 kilo hedef koydun snr kilo almadan biraz ara verdim oyle oyle