Eceaydin05 enh-enh bende 4,5 günlükken bile yatmıştım hatta on günlükken sanırım artık yüz üstü yatmaya başlamıştım 😁 en çok özlediğim şey olduğu için. Korkmayın yatın sizde
Ilknurutku06 enh-enh Bende sizin gibi korkup uzun süre yatmadım ama sonra bir gün denedim ve daha rahat olduğunu fark ettim. Korkmayın deneyin bence
Nurtupu Hiçbişey olmaz canım ben 1 haftalıkken uyudum yüz üstü bile yattım bişey olmadı. Korkma esirgeme hiçbişey olmaz geçmiş olsun
enh-enh Nurtupu ayy çok korkuyorum yaa bide karnımın altına dokununca hissetmiyorum bişey bu hissizlik ne zman geçti sizde
enh-enh Eceaydin05 helal olsun 🤣🤣 ben eğilip kalkmaya korkuyorum bebeğime bakıyorum evi topluyorum okadar başka bi iş yapmıyorum süpürge fln ağır şeyler de kaldırmamak laızm doktor bana 1 ay ağır kaldırma dedi çekme bişey dedi
Gzdsre Sevgi1 öksürürken ve gülerken agrıyodu onun dısında hiç yatmadım geldgmden beri hep ayaktaydm çok sükür bi sorun olmadı sanki yattıkça daha cok agrıyo gbi hareketli olmaya bakın
enh-enh Ilknurutku06 işte korkuyorum sorun orda ilk defa olunca yatağımda yatıyorum ama arkamda üç tane yastıkla rahatça kafamı tek bi yastığa koyup yan yatamıyorum napcam böyle bilmiyorum eşim yanımda yayıla yayıla yatarken ben mumya gibiyim 😵😫😐🥺😞🙄
Balbebek_Egemen Sevgi1 koltuk köşeliydi arkama yastıkları koydum öyle yattım çünkü düz yatmaya çalıştım dikişlerim şişti benim kalkarken zorlandım ve riske atmadım yaslanarak uyudum dinlendim dene daha rahat oluyo geçmiş olsun
Balbebek_Egemen enh-enh uyuşukluk da 4 ay oldum hala geçmedi hala oğlum karnıma falan tepiyo arada acıyo
Ilknurutku06 enh-enh anlıyorum seni acıyacak diye korkuyorsun ama aslında daha rahat oluyor yan yatmak