Sedakanikyiss Bebeklerinize labne, peynir falan hangi marka veriyorsunuz, güvendiğiniz bi marka var mı?
Destina Sedakanikyiss içim 🤗 eşim fabrikasında üretim yöneticisi gıda mühendisi gönül rahatlığıyla yedirebilirsiniz 🤓
Birkucukeylultosannesi Sedakanikyiss Ben kendim yaptım valla daha tadım aşamasında ama kendim yedim gayette beğendim inşallah ballokumum da beğenir. Bakalım göriciiiz nasıl yiyecek mi, sevecek mi?
Thesra Sedakanikyiss Lor kendim yapıyorum. Labne de organik kullanıyorum yonca markasına ait mevcut alabilirsiniz😌bio organik de aynı zamanda☺️
Yesimgulcakir Destina bende sizin mesajınızda sonra içim labne aldım ama içeriğinde tuzda var sizde onumu verıyorsunuz acaba
Sedakanikyiss Hayriyedeniz Thesra [silindi] Birkucukeylultosannesi Lor kendim yaparım ama labne peynir falan yapabileceğimi sanmıyorum ikiz bebeklerim onlardan vakit bulup yemek bile zor yapıyorum kızlar 🤦♀️😂😂
Destina Yesimgulcakir ben ek gıdaya başlamadım daha ama içim vereceğim. Arkadaşım içim veriyor. İçinde ki tuz yüksek oran değil. Koruma için. Tuzsuz peynir bulmanız imkansız gibi birşey hazırlarda.
Hayriyedeniz merakliannee canım 2 su bardağı sütü kaynatıyorum kaynarken 1 yk sirke ile kesiyorum lor oluyor suyunu süzüyorum 1 çk tereyağ ile karıştırıyorum kor oldu eğer labne istersem blenderdan geçiriyorum 🙏
Alminam Sedakanikyiss Labneyi kendim yapıyorum yapamazsam migros dan bio gurme organik labne alıyorum