Prenses__12 Kızlar ben başladım 4. Gün kendimi ölçme gibi bir gaflette bulundu azalacağına ölçülerde fazlalık gördüm ben şok yanlış ölçtügümü umut ediyorum 🤣ne zaman etki etmeye başlar acaba
OzlemAlisa Prenses__12 ahahahh 1..hafta soninda bende oyle ölçmüştüm gicik olmuştum 😀 14 gunluk programi yaptim ama hc tamamlayamadim bayilacak gbi oldum. 14 gun×2 yaptim gozle gorulur fark olduu😇
Rules Prenses__12 ilk spora başladığın zaman vücûd şişer canım sonra devam ettikçe ölçüler düşer. Endişelenme pes etmeden devam 👏🏻
Prenses__12 OzlemAlisa ay darısı bana gözle görülürulecek fark olsunda gerekirse x 5 yaparım 🤣 peki siz diyet olarak ne yaptınız ? Birde videoları üst üste yapamıyorum bazen şuan bir tanesini yaptım bebeğim uyandı diğer ikisi kaldı bir sorun olur mu aralıklı yapsam
OzlemAlisa Prenses__12 aslinda vücut ısınmışken ard arda yapsaniz daha iyi bence. Diyet olarak da suyu arttirdim mutlka. Aksam 7den sonra bise yemedim. Kiraz sapi ve 9lu cay ictim. Karbonhidrat tuketimine dikkat ettim boyle
Prenses__12 OzlemAlisa ah çocuklar bıraksa iki tane biri durunca diğeri durmuyor 🤷bende ekmeği kestim kayısı çayı içiyorum emzirdigim için daha fazla bir şey yapamıyorum detoks suları içince bebeğime gaz oluyor