Gizemssa canım nohut yemeği gaz yapar bide gaz damlalarının etki etmesi 10 günü bulabiliyor ya ben sana yaşadıklarımi faydasını gördüklerimi söyleyeyim yapıp yapmamak sana kalmış
karnına çörek otu yağı ile masaj yap ve temiz ağız mendilini biraz ısıtıp koy karnını yumuşatır
Kaka yapmada sorunu varsa sütünü sağ az bı zeytinyağı ekle ver mama veriyorsan aynı sekilde mamaya ekle
Valla doğru yanlış bilmiyorum ama ben ayağının altına çok az bı vikis sürüp çorap giydiriyorum oda gaz çıkartiyor
Civan perçemi acı yavşan diye bir ot var ondan bir iki tutam alıp çay bardaginin çeyreği kadarına sıcak su koyup bu otu ekliyorum bir iki dk sonra acısı çıkıyor bebeğime bir iki çay kaşığı veriyorum aşırı şekilde gaz cikarttiriyor ben Konyalıyim bizim orda verilir bebeğe ama doğru ama yanlış bilmiyorum sana kalmış yapmak benim bebeğim ağlamaktan gazdan fıtık oldu ben çareleri bunlarda buldum Allah yardımcınız olsun
Bir de YouTube kolik bebek masajı var mutlaka yap kolik değilse de yap bak nasıl rahatlayacak