Plasentes Bebegim 2 ay 14 günlük Rota virüsüne yakalandı şimdi hastanede başına gelen varmı nasıl atlattınız bu süreci
Sedefbxl Plasentes ılk asısı ıkı aylıkken yapılıyordu ssn yaptırmadınmı belırtılerı neydı canım. Cok gecmıs olsun
Ayaniz Plasentes gecmis olsun aşının önemini bi kez daha anlamıs olduk acilen bu aşının ücretsiz olması lazım.. Allah sifa versin bir an önce ins🙏🏻
Glsmeker Plasentes başıma gelmedi ama ishal olmuştul test negatif çıkmıştı ama doktora sormuştum rota ise ne yapmam lazım diye bol bol emzir demişti ishali 7-8 kere bol ve dolu dolu olur ağzı kuru olursa muhakkak getir demişti sıvı kaybı açısından önemli 😊
Tekemerve Bende rota aşısını 2 aylıkken ilk dozunu yaptirmistim kızıma ama 3. Ayda çok fazla kaka yapması şikayetiyle doktora götürdüm ve rota çıktı yani asiyi yaptırmama rağmen. Ama biz hafif atlattık ateş kusma olmadığı için hastahaneye yatırmadı doktor probiyotik damla verdi 2 hafta kadar sürmüştü ishali sonradan geçti var artık rota atlatt8gi için 2inci dozunu yaptırmanız gerek kalmadı dedi doktorumuz vücudu bağışıklık kazandı artık dedi.
Sunay Selam kızlar ben anlamıyorum bu ası neden bu kadar ucretlı ben muayeneye gittim doktora 135 tl muayene verdim sonra doktor asıstanına asıyı getırttı sonra bnde odeemeyınyaomak ıcın gıttım sasırdım 71 tl tuttu rotarıx dıye bı ası. Doktora sormadım he sımdı bı hafta ıldu bebegım huysuzlasto eve zaten gazlıydı besın alerjısıde cıktı sımdı bıraz daha ıyıyız cok sukur yıne gazımız var gaz ıcın gripe water kullanıyorum doktoumsa biogaia damla verdı günde bı kez bes damla ğrobıyotıkmıs bı haftadır takıp edıyorum ıkı gınde bır kakasıını yapyo ama coo düzelmedi tabi kaka takıpı yapıyoruz😳 süt ğrünleri yumurta gibi besınlere alerjı bar dpktor yeme dedı rota asısının yan etkısı huysuzluk gaz daha huzursuz eder dıye ama tamda uyabildigimi soyleyemıcem sonucta emzırıyoruz ne yıycegımı sasırdım bıde sütüm kesilirse yazık daha 3 aylık bebegım he bıde doktor ikinci dozu yapmayabiliriz dedi ilkinin koruması %60 etki edermiş inş bebişlerimiz hasta olmazlar ya he bide mma veriyomusun dedı hayır dedım sadece anne sutu ıyı dedı gazı dahada artırırdı dedı amma konustum kızlar hakkınızı helal edın☺️
PoyrazinannesiEbru Yagizmomms bi ara 71 tl den satıldı. Ben birinciyi 210 tlye ikinciyi 71 tlye almıştım