Adamira Merhaba arkadaşlar bebegım 4 aylık oldu yarın aşı yapılacak ateş yapıyor mu, 2. Ay aşıları çok zor geçmişdi o yüzden sormak istedim
KoalasMom Adamira Benim oğlumda ateş falan yapmamıştı, normal günlerde nasılsa o günde öyleydi bir yan etkisi olmadı ♥️
Astadavistabeybi Adamira ateş yapmadı ama kızım çok ağladı çok az calpol verdim ağrısı Varsa geçsin diye sabaha kadar uyumadı hep huzursuzdu kuzum ama 2. Günü düzeldi
Eslemsu Adamira biz 2 gün önce oldu çok kötü atlatıyoruz ateş huzursuzluk iştahsızlık dünden beri doğru düzgün ne uyudu ne mama içti dayanamayıp dün yıkadım biraz rahatladı
Busra0909 Hayır 4. Ayda yapılan bu 2. Dozlarında herhangi bir sorun olmuyor. Bağışıklık kazandıkları için 2. Ayda
Canan27 Eslemsu aynı durumdayım dünden beri emmedi mamada dogru dürüst almadı ateş ve bacakta kızarıklık var. Nasıl Şimdi emiyor mu sizi
Betul1 Adamira bizde ateş yapmadı huzursuzluk vardı bide agrısı varmış gibi inledi bende calpol verdim bi kere
Balnur Eslemsu kakasını yaptı mı sağlık ocağının verdiği genelde kabız yapıyor kızım 10 gün yapamamıştı baya huzursuzdu