Hanimlar ben dunden beri rezene çayı içiyorum ama tadi biraz kötü bal koyuyorum baska tarifleriniz var mi acaba birde rezene çayıni demlerken kimyon koysam olur mu
Ceren ben de 1 tatlı kasıgı rezene, 1 tatlı kaşığı kimyon otunu 1 kupa olacaK sekılde cezvede kaynayıp sabah aksam olmak uzere gunde ıkı fincan içiiyorum. arada çok az anasonda katıyorum içine. Hem gaz problemine iyi geliyor hemde rezene sutu artiyor.
Rezene ve kimyonu beraber demleyip içiyorum bende bi çay bardağı şeker bal filan koymadan biraz soğutup içşyorum lıkır lıkır hemen 😁
Burcuburcu 😂😂 ay bende içiyorum ama şöyle tadi güzel olsa fena olmazdi 😂😂
Burcuburcu gunde kac bardak içiyorsun
Burcuburcu
diraraa
SinemYekta
Carpediem Hanımlar sağolun cevaplarınız icin size birşey daha soracagim benim bebeğim emerken bogazina kaçırıyor devamli hemde emdigi yerde benide kendi uzerini de islatiyor süt ağzının kenarından tasiriyor acaba bogazina kacmasin diye napabilirim
Ceren bir çay bardağı sabah akşam içiyorum canım bir kaşık rezene bir kaşık kimyon yarım kaşıkta anason çay kaşığıyla hepsi demleyip sabah akşam içiyorum
Ben de direk rezene ve kimyonu karistirip iciyorum :)
diraraa bende oyle yapayım o zaman acaba olur mu ki diyordum 😂😂 gunde ne kadar içiyorsun uz
Ben bir litre ıcıorm
SinemYekta cok degil mi internetten baktim gunde 3-4 fincan yazıyor du ben iki su bardağı içiyorum oda yeterli oluyor
Ceren gunde 2 defa ilac niyetine iciyorum :)
Carpediem sagolun ama kimyonla icince gaz problemi ne daha mı iyi geliyor faydasını göruyor musunuz
Burcuburcu fazla icince zararı olur mu internette en fazla 3-4 ,fincan yazıyor günlük
diraraa afiyet olsun 😊😊 gaz damlası vs kullanmaktan daha iyi en azından saglikli olduğu nu biliyoruz 😂😂
Ceren evet faydasini goruyorum, kimyonu yemeklerde de kullaniyorum gaz gideriyor
Ceren sutunuz tazikli geldigi icin bogazina kaciriyor olabilir, gogsunuzu makas seklinde yaparak emzirebilirsin. Benim Kizimda emerken arada boguluyor gibi oluyor, hemen yuzune ufleyip dik pozisyona getiriyorum.
Ceren bende de oluyo oyle Birden bogazina kaciyo hemen dik konuma getirip yuzune ufluyorum ben sora emzirmeye devam :)
Carpediem tsk ederim 🤗 ins bende faydasini gorurum
Carpediem bogulur gibi olmuyor ama bogazina kacinca bagirarak agliyor nefes alamiyor heralde makas seklinde deneyim birde sagol canim
Rezeneyi ne için içiyorsunuz
Gamze_06 gaz problemi ve anne sütü nu arttirici etkisi var