Büyük oğlum 7, küçük oğlum 2 yaşında. Tek çocukken kayınvalidem in alt katında oturuyorduk. Oğlum onlara inip çıktığı ve ilgilendiği için işlerimi rahat yapıp bitirip oğlumla daha çok vakit geçirebiliyordum. Etkinlikler falan havada uçuşuyordu.çok güzel ilgilenmiştim. Sonra kendi evimize taşındık apartmana. 2.oğlum oldu. Büyük okula başladı. Küçük oğlumla, büyükle yaptıklarımın hiçbirini yapamıyorum. Ev işi yemek VS derken oğlanın canlı dersi, ödevleri falan hiç vakit ayıramıyorum ne kendime ne çocuğuma. Eşim ilgileniyor sağolsun ama biyere kadar. İlla anne istiyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Keşke hiç taşınmasaymışım. Küçük oğlum daha cümle kuramıyor mesela kimseyi görmüyor çünkü. Ben de oturup yarım saat bile ilgilenemiyorum, 😔😔 büyük eşeklik etmişim taşınmakla. Geri de gidemem hamile bir kiracı geldi. Şuan evimin ortasında elektrik süpürgesinin yanına oturdum ağlıyorum. 😢 Nasıl olacak ne yapabilirim hiç bilmiyorum. Büyükle ilgilendiğim kadar küçükle ilgilenemiyorum resmen kendi kendine büyüyor, içim kan ağlıyor. Tavsiye verebilecek var mı?,😔