Deletedmom27337 3-4 gündür biberonu ağzına verdiğimde diliyle itiyor oynuyor almıyor ama memeyi alıyor. 2,5 aylığız nasıl tekrar biberonu sevdirebilirim sütüm az geliyor malesef 🥺
Annelikseruveni Deletedmom27337 bende aynı problemi yaşıyordum 2 ayı geçince biberonu almamaya başlamıştı meğer emziğin değiştirmek gerekiyormuş biberonun. Değiştirince tekrar almaya başladı. Hangi biberonu kullanıyorsunuz?
Deletedmom27337 Annelikseruveni avent kullanıyorum bende değiştirmemiştim ama pazartesi 1 numara bulabildim değiştirdim hemen. Evimize giidncede 3 numaramız geldi onu vericem fakat eve gitmeye daha 5-6 gün var napıcam bilmiyorum
Annelikseruveni Deletedmom27337 canım avent in küçük biberonundaki 1 numara zaten benimki onu reddediyordu 2 ile değiştirdim problem çözüldü 😊
Deletedmom27337 Annelikseruveni avent cam biberon için 0,1,3,6 var bizim 3 e geçmemiz lazımmış 2,5 aylık oldugu için ama piyasada yokmuş şuanlık o yüzden 1 buldum 🤷🏻♀️
Deletedmom27337 Annelikseruveni yaklaşık 5 dk deniyince alıp içiyor yada hiç içmezse kaşıkla veriyorum 🙄
Annelikseruveni Deletedmom27337 Allah yardımcın olsun canım ben 2li cam almıştım büyük biberondaki 2ydi direk onunla değiştirdim. İnşallah çözüm bulabilirsin
Deletedmom27337 Esomi bakalım 3 numarayıda almazsa değiştiricem bende ama chiccomuzda var onada aynı yapıyor