Meraba anneler aklimda post acmak vardi dunden beri yazayim dedim.15 16 ayina gircek oglum bizim gibi olan bebişler varsa anlarlar beni yazacağım simdi.yorucu tempolu enerjik istekleri artmış merak ilgisi araştırmacı cok da anne babaci bir bebiş geldi hayatıma..Bisey isteyince olmadiginda oturup yere kafasini vuran aglayan nazlanan bir oglum var .huyunu cok seviyorum ozellikleri bebekkten bebege değişir ama bisey yapacam fırsat vermiyor gidiyor geliyor tak yere bisey bulur atar veya bacağıma sarar annecilik düşkünlük atak mi acaba dedim. Banyo acik kalsın hemen gider pecete ferforjelikten peçeteler alir oynar bisey degil parca parca yırtar ziyan oluyo geri katla topla is yani çöp 😁😊oglum ne anlıyorsun copten dyorum bi hayir cevabim olunca pis annecim deyip yapmams gibi gdip geri gelişi . Evde oyun oynarız saklambac tarzi guzel gecer coşar hatta gulucukleri😍yavrum ama bide işte dolap kapaklarim ah canlarim lastik korumalik takiyoruz pat ac kapa yapmaya basladi buzdolabi bisey aldim gelmeden açıyorum kut vuruyor geri esim bozulcak dye bana çatar cocuk yapacak dedim ama cok rahat da bırakmadan erkekler anlamıyor vallq.gozum onunde zaten tehlikeli bisey yokken napsın cocuk degisik arıyor..sonra işte alir atar çekmemeden kasik plastikler. Enerjik yorucu dagnik kalmis ama hep de toplarim yani. Eliyle tutar firlatir bu eylem internet de kendini keşfediyor gücünü deniyo demisti piskolog ama bilemedim bam bam derim ogluma tasdevri 😎😄 bambam kibar hassas ama eli güçlü ogla sahibim ben.😁 hani yetenekleri mi gelişiyor acaba evet desem de mesela biraz da az gelişim geriligi olablir midedim ağırlaştı kucak istese zorlasti bana .boya kalemleri kitap gösterdim renkleri anlasın dye bana cekmicek bu oglan resim yapardım hep alıştıracam ama anlamıyor kalemi tam yeni yeni😍🤗 son olsun uzun yazdim ama kablo seviyor erkek anneleri anlar beni neye ilgi duyuyoolar bebislerimiz anneler. Nelere hayır evet diyorsunuz gözetlerken merak ediyorum buyrun…umarım anlarsınız yorum ✔