Ayazimm58 mltmkrkl Bazen benimkinin de bezi kuru oluyor uzun uyursa o gün ondan oluyor diye düşünüyorum ½ kere besleniyor
Yamanikomm mltmkrkl olabilir uzun uyudugunda benim bebegimde geceleri uzun uyuyor uyandirmiyorum doktor ole solenisti sabah aldigimda kuru oluyor sonra gun icindeki beslenmeler normal ilerliyor zaten o acikinca kalkiyor ortaligi yikiyor😀
mltmkrkl Babybabynihal 3 ay olacak 4 gün sonra anne sütü alıyor herzaman ki beslenmesi oluyor gecede aynı saatte kalkıp emip yatıyor 🙄
mltmkrkl Gün içerisinde yeterli bez sayısına ulaşıyorum ama normalde sabah bezleri de çişli olurdu 2 gündür temiz birden yapıyor ama anlamadım niye öyle gündüz 5 çişli 2 kakalı bez alıyorum işedigi beze sıçmaz suçtıgı beze işemez 🤣 o yüzden sayıda netim
Ayazimm58 mltmkrkl Tabi canim belli olur gece kendiliginden uyaniyordur zaten artik benimki de 3 aylik olacak bir kaç güne kendi uyaniyor aciktiginda
Mlkmhrrm mltmkrkl bebekler uyurken çiş yapmazmış şu an hatırlamıyorum kaçıncı aydı bizimde ama oğlumda sabahları çişsiz bezle uyanıp yarım saat içinde doldururdu şu an 7 aylık öyle devam ediyor