Hosgeldin Merhaba kizceler dogdugundan beri hipp kullandik sonra kabiz yapti evolvia kullandim kilo aldırmadı . Simdi aptamil normal aldim aptamili kullananlar yorum yapabilir mi ? bebek mamasids gaz damlasi gibi mi ?
Mervi-10 Hosgeldin evolvianın ac sini kullanıyorum ben güzel kilo aldık aynı zamanda emiyorda acsine bakabilirsin
Eselbur Hosgeldin doğduğundan beri mama kullanıyoruz hastanede aptamil verdiler bende öyle devam ettim sonra hipp combiotik aldım ama kabı yaptı tekrar aptamile döndük çok gaz yaptıgı doğru ama çıkarıyorduk rahat oyüzden 4 aydır aptamile devam ilk iki ay 1250 gram aldı kızım sonra 750 şuan ataktayıZ bu ay az almışız
Demir-T-C Hosgeldin biz de doğduğundan itibaren hip kullandık ama kabızlık ve gaz yaptı doktorumuz aptamil önerdi bağışıklık kazandıran ve kilo alımını kontrolleştiren bir mamaymış hip de aşırı kilo alımı yaşamıştık
Daphnemom Aynen gaz damlası gibi valla bi çocuğa çok iyi gelen diğerini perişan ediyo. Herkesin memnun olduğu hipp kızım ağlamaktan ıkınmaktan içememişti. Golden Goat kullandık severek içti kilo alımı da iyiydi ama başka bebeğe de o yaramayabilir. 🤷🏻♀️