nuray11 Kizlar 5.5 aylik oglum var .son zamanlarda başım cok dönmeye başladı özellikle gece yattıgimda simdide başım mideme vurmus olacakki midem bulandı 😕dun test yaptim hamile degilim belirteyimde🙂 Aranizda bunlari yasayan oldumu
Esssma nuray11 b veya d vitamini eksikliği yaşıyorsundur belkide bi tam kan sayımı yaptır vitamin eksikliğin vardır 🙏🏻
Alphaville nuray11 bana baş dönmesi demeyin valla, 3 aydır vertigoyla cebelleşiyorum. Allah düşmanımın başına vermesin. İnşallah sizinki sadece vitamin eksikliğidir. Bir doktora görünmenizde fayda var. Allah şifa versin inşallah.
Ogullarinaasikanne nuray11 b12 iniz düşük olabilir. Bir donem aşırı düşmüştü benim uykuda dahi bas donmeme uyanirdim. Annemdede vertigo var bu mevsim gecisleri cok oluyor bas donmeleri düşman basina vermesin mide bulantisi bas donmesi 3 yildir annemde kaldi. Bir doktora görünün derim mutlaka
nuray11 Alphaville üniversite doneminde bendede vertigo baslamisti sizi o kadar iyi anliyorumki umarim vertigo degildir😢
elifiii nuray11 kansızlık, D vitamini eksikliği, Vertigo ( kulak kristalleri oynaması ) vb. peoblemler olabilir. Günlük almanız gereken mineral ve vitaminleri alıyorsanız kbb uzmanına gidin, yok eger almıyorsanız dahiliyeye basvurun.