cizgigozlum 7 aylık bir bebek gece saat 1 buçuk olduğu halde neden uyumaz neden geç yattığı halde sabahın 5 inde kalkar ? Saat 6 da kalkıp eşime kahvaltı hazırlamam lazım ama 15 tane aşarm kursam da duymuyorum geç yatınca o da bana güveniyor duymuyor tam eşimi yolcu ediyorum azıcık uyuyayım diyorum kızım uyanıyor gündüz uykuları en fazla 20 dk çok yoruluyorum çoook
Serap__ cizgigozlum Daha çok düzeni bozulur tekrar düzelir canım bebek bu belli olmaz bir anları bir anlarıni tutmaz. Bi gün bakarsın çok iyi uyur diger gün bakarsın hiç uyumaz annelik zor..
cizgigozlum mina00 Genel olarak uykusuz bir bebek ama 6.ayına kadar 11 12 gibi yatar gece boyu uyurdu sabah 9 10 da uyanırdı diş desem diş patlattı daha yeni
mina00 cizgigozlum yınede gec uyuyup gec uyanıyomus, aslında bebekler uyku zamanını kendı secer belkıde uyku saatını deyıstırmek ıstıyo, varsa kalgel surun dısıde ola bılır
2ogul-annesi cizgigozlum hâlâ uyumayan anne görünce üzülüyorum gerçekten .bebege de eşine de ve en önemlisi sana da yazık Allah yardımcınız olsun inşallah. Uyku eğitimi alın cüzzi miktarlara çok araştırın ama dua edersiniz verene de alana da 💐 daha fazla yıpranmayınki bebeğinizle eşinizle kaliteli zaman geçirin ve huzurunuz artsın inşallah 🤲😇
Mlk123 Valla benim dikkatimi çocuğun uyumamasından çok eşinize kahvaltı hazırlamak için uyanmanız çekti. Zaten bütün gece ayaktasınız belliki derin uykuya sabah geçiyorsunuz, keşke eşiniz kendi hazırlasa kahvaltısını da siz de azıcıkda olsa uyuyabilseniz.
ErdoganEda cizgigozlum bizimki de 2 30 dana aşşagı uyumuyor hep böyle degildi 6 aylık aşıdan sonra düzenimiz bozuldu erken uyanmıyor şükür gündüzde bazen uzun bazen kısa uyuyor keşke artık erken uyusa