Emineee61 Merhaba güzel anneler ek gıda döneminde muza alerjisi olan bebeği olan annelerimiz varmı varsa ne gibi belirtileri oldu bizim 6 ay 10 gün muza alerjimiz çıktı☹️yedirdiğimden 1 saat geçmeden yüzü gözü döküntü oldu kakası değişti
Emir123ali Emineee61 aynen canım bizim süte alerjimiz var ek gıdaya geçtiğimde havuç patates pirinç elma armut bal kabağı muz bunlar hemen döküntü yanakta kızarmalar olmuştu süte alerjimizden dolayı egzamamız vardı bunlarada olunca kesmiştim şimdi 12 aylık çoğu şeyi açtım ama bazen nedense tekrar başa dönebiliyoruz sütü açmıştık test negatif çıkmıştı ama şimdi tekrar başa döndük sütü yine kestik nezaman biticek artık bende bilmiyorum 🤷♀️
Tugcemelismehmet Emineee61 kızımın muza alerjisi vardı gögüs kısmında döküntü oluyodu 2,5 yaşında geçti alerjimiz🤍
Emineee61 Emir123ali bzm yoğurtada alerjisi çktı kakada kan oluştu çok zor alerji içn hAngi bölüme gttnz acaba
Emir123ali Emineee61 çoçuk doktoru alerji bölümüne yönlendiriyor direk gidemiyorsunuz geçmiş olsun çok zor