Busrademiraycengiz Merhaba hanimlar Yaaa sag yumurtalıklarimda bir sisme mevcut ve karnımı sıkıştırınca agri olismaktadir bu durumu yasayan varmi
Kubra5657 Busrademiraycengiz Canım yumurtan çatlamak üzereyse o durumu yaşarsın bir iki güne geçer inşallah ama geçmezse bir kadın doguma görün istersen çok geçmiş olsun
Kubra5657 Busrademiraycengiz bende her yumurtlama zamanımda yumurtalıklarımı üşüttüğüm zaman yaşıyorum bunu ayaklarınızı sıcak tutun karnınızı kesinlikle iyi gelecek Allahın izniyle eğer üşütme ise
Prens0205 Busrademiraycengiz dokunmadığınız zaman bir ağrı yoksa muhtemelen yumurtlama dönemindesinizdir ya da gaz olabilir bazen gazda öyle yapıyor
Busrademiraycengiz Ama oyle aman aman bir agri degil sanki adet olucakmisim gibi bir agri gidicem randevu bulursam da bir danisim sizlerede dedim
Busrademiraycengiz Arkadaslar cok tesekkur ederim oraya elleyince bastirinca aciyor aksi gibi karnimi sikistirincada karnim agriyor 4 gun bugun
Busrademiraycengiz Mavilii saol canim yok.gidicem insallah randevuler full cekiyor bir turlu bulamadim ya kismet cok saolun